Telekom Romania Mobile în T1 2023: venituri totale de 69 de milioane de euro și o creștere a bazei de clienți cu 6,3% față de anul precedent

Telekom Romania Mobile înregistra 4,06 milioane de clienți (abonați și utilizatori de cartele preplătite) la sfârșitul primului trimestru din 2023, cu 6,3% mai mult față de aceeași perioadă din 2022, reprezentând o creștere netă de peste 240.000 de utilizatori.

telekom

La sfârșitul primului trimestru din 2023, Telekom Romania Mobile avea 1,86 milioane de abonați (în creștere cu 6,2% față de anul precedent) și 2,21 milioane de utilizatori prepaid (în creștere cu 6,4% față de anul precedent). EBITDA ajustată (AL) a fost de 3,5 milioane de euro, relativ stabilă față de anul precedent (excluzând creșterea costurilor cu energia și impactul MVNO).

Baza de clienți a Telekom Romania Mobile și-a menținut tendința de creștere anuală pentru al șaselea trimestru consecutiv, ceea ce reprezintă o validare a misiunii și strategiei companiei de a  pune clientul în centrul activităților sale. Telekom Romania Mobile va continua să investească pentru beneficiul clienților, compania fiind încrezătoare că această strategie va duce la o îmbunătățire a performanței.

Telekom Romania Mobile efectuează sondaje periodice pentru a măsura satisfacția și loialitatea clienților.
De exemplu, 82% dintre clienții care au interacționat cu Telekom Romania Mobile sunt promotori. Indicatorul Net Promoter Score este în continuă creștere, angajamentul ferm de a livra produse și servicii de înaltă calitate pentru clienți contribuind la satisfacția și loialitatea acestora.

Venituri totale de 69 milioane de euro

La finalul primului trimestru din 2023, Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale de 69 de milioane de euro, ușor sub nivelul anului precedent, cu aproximativ 2%, excluzând reducerea tarifelor apelurilor de terminare în rețea și impactul MVNO.

Compania a adus îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește experiența digitală a clienților săi. Au fost lansate cu succes noi fluxuri digitale end-to-end pe website și în aplicația  MyAccount, un nou sistem integrat de achiziție automată și simplificare a procesului digital de trecere de la serviciile preplătite, la cele de abonament. În plus, acum, clienții pot activa plăți automate ale facturilor și să își reînnoiască digital abonamentul. De asemenea, în aplicația mobilă MyAccount, clienții pot intra în contact cu un chatbot AI pentru soluționarea problemelor.

Fiind conștienți de importanța tot mai mare a sustenabilității în era digitală, compania  își dorește să îi încurajeze și pe cei din jur să folosească soluțiile digitale pentru a contribui la un mediu înconjurător mai bun. Astfel, sunt implementate o serie de măsuri menite să reducă consumul de energie, precum utilizarea unor tehnologii mai eficiente din punct de vedere energetic și optimizarea infrastructurii cu scopul de a scădea consumul de energie. În plus, Telekom Romania Mobile face demersuri pentru a reduce cantitatea de deșeuri. Toate aceste inițiative, împreună cu alte măsuri prietenoase cu mediul, susțin angajamentul companiei de a crea un viitor mai bun pentru toți.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *