Telekom Romania continuă povestea UNTOLD

Telekom Romania duce mai departe povestea UNTOLD şi anunţă susţinerea celui mai mare festival de muzică din Europa, pentru al doilea an consecutiv.

Telekom RomaniaAstfel, în perioada 3-6 august, la Cluj Arena, scena Galaxy by Telekom va fi animată de artişti internaţionali de renume: Dubfire, Jamie Jones, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing și Solomun – un lineup care o să evidenţieze magia fenomenului UNTOLD şi o să electrizeze scena Galaxy by Telekom.

Telekom Romania continuă să ofere experiențe unice publicului prezent la UNTOLD 2017, în care tehnologia creează magia evenimentului. Dincolo de experienţa muzicii electronice, UNTOLD este un spectacol de lumină şi culoare, în care toate simţurile se întrepătrund şi creează experienţe de neuitat, care merită împărtăşite cu ceilalţi.

Anul trecut, pe toata durata festivalului, cei peste 300.000 de participanţi au beneficiat de WiFi gratuit de la Telekom. Astfel, cei prezenţi au putut să încarce, în timp real, pe reţelele de socializare, filme şi fotografii cu artiştii preferaţi. Pentru a gestiona traficul mare de date, Telekom a instalat peste 100 de routere WiFi, la care puteau fi conectate simultan peste 20.000 de echipamente mobile (smartphone, tablete, accesorii ce încorporează tehnologii wireless).

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața locală din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *