Telekom transmite LIVE concertul lui Robbie Williams la București

Telekom Romania, sponsorul principal al concertului lui Robbie Williams la București, invită fanii artistului care nu pot să ajungă pe 17 iulie la eveniment să vadă concertul anului LIVE, online, pe www.telekomtv.ro și în aplicația de mobil Telekom TV.

ROBBIE WILLIAMS-livestreaming-TelekomUtilizatorii sunt invitați să își rezerve unul din cele 50.000 de bilete virtuale până pe 16 iulie, ora 16:00, fie că sunt sau nu clienți Telekom.

În plus, Clienții Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări LIVE concertul anului pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD sau 440 HD) pe 17 iulie, începând cu ora 18:00.

Înregistrarea pentru unul din cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro urmând o serie de pași. Informațiile complete despre înregistrare, atât pentru clienții Telekom cât și pentru cei care nu utilizează serviciile T, sunt disponibile pe www.telekom.ro.

După lansarea brandului „T” în 2014, cu trei concerte organizate în trei oraşe simultan, zeci de artişti şi peste 50.000 de oameni prezenţi la cel mai interactiv spectacol din România, Telekom îl aduce anul acesta în România, pentru prima oară, pe megastar-ul internaţional Robbie Williams.

Concertul va avea loc pe data de 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional “Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *