Telerenta organizează, în premieră pentru piața din România, Black Friday la închirierea de echipamente electronice și extinde portofoliul cu 6 noi categorii de produse

Startup-ul românesc de tehnologie, Telerenta, care operează singura platformă de închiriere de echipamente electronice din Europa de Sud-Est destinată utilizatorilor casnici, extinde gama de produse și listează, pentru a fi închiriate, laptopuri, telefoane mobile, tablete, console de gaming, monitoare și desktopuri. Telerenta este singura platformă de gen din România care oferă echipamente electronice în chirie persoanelor fizice. Inițial, portofoliul de produse disponibile în platformă era compus exclusiv din televizoare.

telerenta

Cu portofoliul extins de produse, Telerenta organizează, anul acesta, în premieră pentru piața din România, Black Friday la închirierea de echipamente electronice.

Campania de Black Friday 2023 se desfășoară până la finalul lunii noiembrie, cu reduceri la costul chiriilor de până la 50%.

Reducerile de Black Friday 2023 la Telerenta vizează peste 150 de repere din toate cele 7 categorii de produse.

Printre produsele care beneficiază de reduceri la închiriere se află:

  • Televizoare SAMSUNG, 108 cm, Smart, UHD 4K, LED la 69,99 lei / lună
  • Laptopuri Laptop HP 250 G9 cu procesor Intel® Core™ i5, 15.6″, Full HD, 16GB, la 159,99 lei / lună, chirie redusă cu 45%;
  • Monitoare LED VA DELL SE2422H, 23.8″, Full HD, 75Hz, AMD FreeSync, la 29,99 lei / lună, chirie redusă cu 45%;
  • Telefoane mobile Apple iPhone 13, 128GB, 5G – la 179,99 lei / lună, preț redus cu 31%;
  • Console PlayStation 5 (PS5) – la 139,99 lei / lună, preț mai mic cu 30%.

În Black Friday 2023, chiriile lunare pornesc de la 29,99 de lei, la monitoare și 34,99 de lei, la televizoare, respectiv, de la 39,99 de lei, la telefoane mobile, și 89,99 de lei, la laptopuri.

Telerenta, parte din grupul american de investiții NCH (New Century Holdings), a lansat, în vara acestui an, singura platformă de închiriere de echipamente electronice destinată utilizatorilor casnici din România și are o piață potențială de 500.000 de utilizatori.

Compania a dezvoltat tehnologia proprie ce permite utilizatorilor individuali să închirieze echipamente electronice, pentru o perioadă cuprinsă între 3 și 24 de luni. Clienții au, astfel, acces permanent la echipamente de calitate superioară, de ultimă generație, care pot fi folosite în acord cu nevoile lor.

Cum este procesul de închiriere

Procesul de închiriere este flexibil, utilizatorii putând alege foarte ușor dintre produsele listate în platformă și le pot înlocui cu altele cu specificații superioare, oricând, pe durata contractului. La finalul perioadei de închiriere, utilizatorul poate prelungi contractul sau returna produsul închiriat.

Telerenta este o soluție alternativă la achiziția de echipamente electronice cu plata integrală pe loc sau în rate și se adresează tuturor celor interesați de tehnologie, dar care nu doresc sau nu își permit să facă o achiziție, și celor interesați să testeze și să utilizeze în permanență cele mai noi echipamente electronice.

Serviciul oferit de Telerenta are acoperire națională, produsele închiriate pot fi livrate oriunde în România.

Costurile de închiriere pornesc de la 29,99 de lei/lună, pentru un contract flexibil de 24 de luni. Utilizatorii pot beneficia de avantajele produsului și de serviciile complementare, la costuri lunare comparabile abonamentelor oferite de platformele de streaming TV.

Livrare în RentBox, în campania de Black Friday

De asemenea, Telerenta pune la dispoziția persoanelor fizice și serviciul RentBox, primul de acest fel din lume care permite închirierea imediată și ridicarea instant de echipamente electronice. Compania va avea, în următoarea perioadă, 20 de automate RentBox, amplasate în centrele comerciale din marile orașe din România.

În prezent sunt disponibile 4 astfel de unități de tip vending machine, iar acestea pot fi utilizate și pe post de lockere, comenzile plasate în campania de Black Friday putând fi ridicate din automatele RentBox, dacă a fost selectată această opțiune în momentul închirierii.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *