Telerenta dublează numărul de produse disponibile la închiriere, adăugând noi categorii în portofoliu, precum foto & video, electrocasnice și IT

Startup-ul românesc de tehnologie, Telerenta, care operează singura platformă de închiriere de echipamente electronice din Europa de Sud-Est destinată utilizatorilor casnici, și, de la finalul anului trecut, și companiilor, extinde gama de produse, adăugând în portofoliu noi categorii, precum foto – video, electrocasnice, noi modele de televizoare și echipamente audio.

telerenta

Diversificarea portofoliului de produse face parte din strategia de dezvoltare de anul acesta care presupune închirierea a peste 10.000 de produse până la finalul anului.

Totodată, această decizie vine în întâmpinarea cererii din partea clienților și se înscrie în misiunea companiei, de a aduce tehnologia la un nivel cât mai accesibil.

Diversificarea produselor

Diversificarea portofoliului de produse vine ca o evoluție firească a platformei și se înscrie în misiunea Telerenta, aceea de a face accesibilă tehnologia în rândul unui număr cât mai mare de oameni, dar într-un mod responsabil, cu accent pe sustenabilitate și economie circulară. Estimăm că până la finalul lunii mai vom depăși 400 de produse ce pot fi închiriate. De asemenea, o alta zonă de interes este cea de foto-video. Având în vedere apropierea sezonului vacanțelor, crește interesul românilor în a accesa aparatură profesională. Iar acum își pot închiria pe toată perioada verii recuzita perfectă pentru vacanță: aparate foto, drone, camere de acțiune”, spune Mădălin Ilie, CEO Telerenta, menționând că, în urma feedback-ului primit din partea clienților, am constat un interes deosebit față de echipamentele destinate utilizării în case, două exemple aici fiind categoriile de  espressoare și aspiratoare.

Noile produse vor putea fi închiriate atât de persoane fizice, cât și de companii, Telerenta deschizând platforma și pentru persoane juridice, încă de la finalul anului trecut.

Telerenta și-a bugetat investiții de aproximativ 3 milioane de euro în 2024, care vor fi direcționate către dezvoltarea platformei, către îmbunătățirea experienței de utilizare, către introducerea de noi produse în portofoliu, către extinderea internațională, în stocuri de produse și marketing.

Ce face și cum funcționează Telerenta

Telerenta, parte din grupul american de investiții NCH (New Century Holdings), permite utilizatorilor individuali și companiilor să închirieze echipamente electronice, pentru o perioadă cuprinsă între 3 și 24 de luni. Clienții au, astfel, acces permanent la echipamente de calitate superioară, de ultimă generație, care pot fi folosite în acord cu nevoile lor.

Procesul de închiriere este flexibil, utilizatorii putând alege foarte ușor dintre produsele listate în platformă și le pot înlocui cu altele cu specificații superioare, oricând, pe durata contractului. La finalul perioadei de închiriere, aceștia pot prelungi contractul sau returna produsele închiriate.

Telerenta este o soluție alternativă la achiziția de echipamente electronice cu plata integrală pe loc sau în rate și se adresează tuturor celor interesați de tehnologie, dar care nu doresc sau nu își permit să facă o achiziție, și celor interesați să testeze și să utilizeze în permanență cele mai noi echipamente electronice.

Serviciul oferit de Telerenta are acoperire națională, produsele închiriate pot fi livrate gratuit, oriunde în România.

Costurile de închiriere pornesc de la 29,99 de lei/lună, pentru un contract flexibil de 24 de luni. Utilizatorii pot beneficia de avantajele produsului și de serviciile complementare, la costuri lunare comparabile abonamentelor oferite de platformele de streaming TV.

Livrare în RentBox

De asemenea, Telerenta pune la dispoziția persoanelor fizice și companiilor serviciul RentBox, primul de acest fel din lume care permite închirierea imediată și ridicarea instant de echipamente electronice. Telerenta va avea, în următoarea perioadă, 20 de automate RentBox, amplasate în centrele comerciale din marile orașe din România.

În prezent sunt disponibile 14 unități de tip vending machine, iar acestea pot fi utilizate și pe post de lockere, comenzile plasate putând fi ridicate din automatele RentBox, dacă a fost selectată această opțiune în momentul închirierii.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *