Telerenta lansează RentBox – primul automat din lume ce permite închirierea pe loc și ridicarea instant de televizoare

Startup-ul românesc de tehnologie, Telerenta, care operează singura platformă de închiriere de echipamente electronice din Europa de Sud-Est destinată utilizatorilor casnici, lansează un nou serviciu: RentBox, primul automat din lume care permite închirierea imediată și ridicarea instant de televizoare. Durata întregului proces, de la selecția produsului, până la intrarea în posesia acestuia, este de ordinul minutelor.

telerenta

Fiecare automat RentBox dispune de 3 televizoare de dimensiuni diferite (32, 40 și 50 de inci), de la producători diferiți.

Toate componentele RentBox-ului, hardware și software, sunt dezvoltate și produse exclusiv în România în parteneriat cu Grupul BobNet, unul dintre cele mai mari dezvoltatori de soluții pentru retail-ul automatizat din Europa.

Soluția de închiriere instant RentBox este perfect adaptată dinamicii momentului și vine în întâmpinarea dorințelor consumatorului modern să obțină totul aici și acum, ce apreciază libertatea și flexibilitatea, care caută și adoptă ușor inovațiile tehnologice. Prin soluția de închiriere instant RentBox, Telerenta accesează o nouă zonă de retail, ce presupune prezență fizică cu un grad înalt de automatizare și un alt tip de interacțiune cu clienții și prospecții”, spune Mădălin Ilie, CEO Telerenta.

Cum funcționează RentBox?

  • Clienții, care vor să închirieze televizorul și să intre imediat în posesia acestuia, scanează un cod QR afișat pe automatul RentBox și selectează televizorul și perioada de închiriere, care variază între 3 și 24 de luni;
  • Urmează identificarea clienților la distanță și semnarea electronică a contractului, direct pe telefonul mobil. Identificarea de tip eKYC (Electronic Know Your Customer) este un proces complet automatizat, oferit de Qoobiss România, companie europeană de top în domeniul soluțiilor de verificare digitală a identității. Procesul este complet digitalizat și se realizează în câteva minute;
  • După finalizarea acestor pași, televizorul poate fi ridicat pe loc din RentBox.

Telerenta, parte din grupul american de investiții NCH (New Century Holdings), a lansat, recent, singura platformă de închiriere de echipamente electronice destinată utilizatorilor casnici din România și are o piață potențială de 500.000 de utilizatori.

Compania a dezvoltat tehnologia proprie ce permite utilizatorilor individuali să închirieze echipamente electronice (în prezent, televizoare), pentru o perioadă cuprinsă ­între 3 și 24 de luni. Clienții au, astfel, acces permanent la echipamente de calitate superioară, de ultimă generație, care pot fi folosite în acord cu nevoile lor.

Procesul de închiriere este flexibil, utilizatorii putând alege foarte ușor dintre produsele listate în platformă și le pot chiar înlocui cu altele cu specificații superioare, oricând, pe durata contractului. La finalul perioadei de închiriere, utilizatorul poate prelungi contractul sau returna produsul închiriat.

Soluția Telerenta

Telerenta este o soluție alternativă la achiziția de echipamente electronice cu plata integrală pe loc sau în rate și se adresează tuturor celor interesați de tehnologie, dar care nu doresc sau nu își permit să facă o achiziție, și celor interesați să testeze și să utilizeze în permanență cele mai noi echipamente electronice.

În prezent, utilizatorii pot alege din peste 60 de modele TV noi, aflate în garanție, din gamele curente și cu mare căutare în piață, cu diagonale de până la 215 cm, de la 5 producători de top: LG, Philips, Samsung, Sony și TCL.

Serviciul oferit de Telerenta are acoperire națională, produsele închiriate pot fi livrate oriunde în România.

Costurile de închiriere pornesc de la 49,99 de lei/lună, pentru un contract flexibil de 24 de luni. Utilizatorii pot beneficia de avantajele produsului și de serviciile complementare la costuri lunare comparabile abonamentelor oferite de platformele de streaming TV.

În prezent, primele câteva automate de închiriere instant deja sunt amplasate în câteva mall-uri și mari centre comerciale din București. În viitorul apropiat Telerenta își propune crearea, în România, a unei unei rețele de 100 de automate RentBox și extinderea pe piețele externe, cu focus în UE.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *