UPC România are o nouă identitate vizuală și un nou slogan

UPC România are o nouă identitate vizuală şi un nou slogan: “Bucură-te de fiecare moment” începând cu data de 4 septembrie.

UPC RomaniaAstfel, comunicarea reflectă rolul emoțional pe care UPC îl are în viața clienților, fiind alături de ei în momentele petrecute alături de familie și prieteni, acasă sau la distanță, prin intermediul serviciilor digitale.

Compania lansează şi HAPPY HOME® – care reuneşte cele mai noi tehnologii şi servicii digitale UPC ce conectează întreaga casă: viteze de internet de până la 500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experienţă Wi-Fi cu modemul CONNECT BOX şi experienţa de televiziune de ultimă generaţie oferită de HORIZON.

La UPC, inovăm şi investim în permanenţă pentru a-i conecta pe clienții noștri cu cei dragi și a le oferi
conținutul preferat. Noua strategie de comunicare și promisiunea pentru clienți consolidează poziția noastră la nivelul pieței, într-o lume în continuă schimbare în care timpul liber este tot mai limitat – prin produsele și serviciile noastre de ultimă generație le asigurăm clienților cea mai bună conexiune de internet, oriunde în casă și cea mai bună experiență de divertisment pentru momente memorabile alături de familie și prieteni. Astfel, prin intermediul promisiunii Happy Home® venim cu o nouă experiență pentru clienții noștri. Schimbarea va fi vizibilă în toate punctele de interacțiune cu UPC, în campaniile de comunicare, digital, retail, customer care și suntem încrezători că ne va aduce mai aproape de clienții noștri.a declarat Robert Redeleanu, CEO UPC România și UPC Ungaria.

Cu o grafică mai simplă, colorată şi modernă, campania de identitate vizuală va fi vizibilă în toate mediile în care compania este prezentă. Startul este dat de noua campanie TV HAPPY HOME®, care va rula începând din 4 septembrie și va continua cu o prezență puternică în online, cinematografe, outdoor și magazinele UPC.

Noul concept de magazine va fi prezent, începând cu luna septembrie, în magazinele UPC din orașele mari – București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești urmând ca până la finalul anului toate cele peste 100 de magazine să aibă aceeași identitate vizuală.

UPC România introduce și noile pachete de servicii HAPPY HOME® – cu prețuri începând de la 49 lei – care conectează toată casa și oferă divertisment pentru întreaga familie: cu viteze de internet de 150 Mbps, 300 Mbps și 500 Mbps, Wi-Fi super rapid cu CONNECT BOX și programele TV preferate, oriunde, pe orice ecran cu funcția Replay.

Campania de repoziționare a brandului este o inițiativă desfășurată de Liberty Global în toate țările din
Europa Centrală și de Est (CEE) în care compania este prezentă: România, Polonia, Ungaria, Cehia și
Slovacia, construind astfel un brand unitar în întreaga regiune.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » UPC România are o nouă identitate vizuală și un nou slogan
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.