Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzică prin aplicația Zonga, timp de un an

Vodafone România oferă utilizatorilor Cartelei Vodafone acces gratuit în aplicația mobile Zonga, promoțional, timp de un an de zile.

10680051-705600269523055-5422257848811454929-o

Zonga powered by Vodafone, primul serviciu românesc care oferă un extins conținut muzical, dispune acum de 25 de milioane de melodii și pune la dispoziția utilizatorilor albumele a peste 1.800.000 de artiști români și străini.

Este pentru prima dată când un operator telecom integrează muzica nelimitata, gratuit, pentru utilizatorii serviciilor prepaid. Ne bucurăm să oferim acest beneficiu tuturor clienților Cartelei Vodafone, cu atât mai mult cu cât serviciul este gratuit timp de un an de zile, iar avantajele utilizării unei aplicații dedicate de muzică sunt nenumărate, fața de streaming-ul video. Consumul de trafic de internet este aproape de 10 ori mai mic, iar utilizatorul consumă de 3 ori mai puțin din autonomia bateriei. În ultima lună, Zonga a înregistrat rezultate impresionante: comparativ cu luna precedentă, numărul de liste de melodii create zilnic s-a triplat, iar numărul de utilizatori activi zilnic s-a dublat”, a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta oricând online muzica lor preferată, pot descoperi artiști noi, melodii și albume. De asemenea, aceștia pot asculta posturile radio Zonga personalizate în funcție de istoricul ascultărilor și de genurile preferate. Mai mult, utilizatorii beneficiază de o secțiune socială, unde pot găsi melodiile ascultate de prietenii lor de pe Facebook.

Listele și preferințele fiecărui utilizator sunt sincronizate automat între toate dispozitivele: PC, tabletă sau mobil (iOS/Android/Windows Phone). Cele peste 25 de milioane de melodii din aplicație pot fi descărcate și ascultate chiar și offline, atunci când utilizatorii nu au acces la internet.

Zonga este, la ora actuală, cea mai dinamică aplicație muzicală din România – avem 25 de milioane de melodii ale artiștilor români și internaționali și sute de playlist-uri cu recomandări, actualizate zilnic, pentru toate gusturile muzicale. De la integrarea serviciului Zonga pentru utilizatorii prepaid ai Vodafone Romania, numărul total de descărcări ale aplicației, din Playstore sau Apple Store, a crescut cu 120%. În prezent, vorbim de peste 2 milioane de ascultări lunare, peste 60% dintre ele fiind făcute de pe smartphone” a declarat Sergiu Biris, Fondator si CEO Zonga.

Pentru a beneficia de oferta promoțională, valabilă până la 31 decembrie 2014, clienții Vodafone trebuie să utilizeze o cartelă Vodafone activă și să nu intre, pe parcursul celor 12 luni, în perioada de grație. Traficul în aplicație se consumă din pachetul de date inclus sau se taxează conform tarifelor standard.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *