Vodafone anunță cea mai mare experiență de internet gratuit din România

La un an de la lansarea Supernet™ 4G, Vodafone Romania oferă cea mai mare experiență de internet gratuit din România. În weekend-ul 12-13 septembrie, toți utilizatorii serviciilor Vodafone vor putea naviga pe internet timp de două zile, gratuit și nelimitat.

poza 3 (1)Într-un an, Supernet 4G, inovația propusă de Vodafone România în utilizarea serviciilor de Internet mobil, a asigurat utilizatorilor o experiență superioară, viteze ridicate, stabilitate crescută și o protecție completă a conexiunilor de date.

Din septembrie anul trecut, de când am lansat Supernet 4G, am înregistrat creșteri semnificative. Tehnologia 4G a devenit din ce în ce mai accesibilă, avem peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la rețeaua noastră. Știm deja că utilizatorii consumă din ce in ce mai multe date, dar când ne uităm la cifre, vedem că traficul de date crește, într-adevăr, într-un ritm impresionant.

Comparativ cu luna septembrie 2014, traficul de date în rețeaua noastră a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G  a crescut de 15 ori, în aceeași perioadă. Vom continua să furnizăm clienților nostri, prin Supernet 4G, cea mai bună experiență de internet mobil,” a spus Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone România.

De la lansarea Supernet 4G, peste 18 milioane de site-uri de tip “phishing” și 600.000 viruși au fost blocați, iar zilnic, au fost protejate 100 milioane de conexiuni de internet, prin SecurityPro 2.0. și MaxProtect.

Din luna septembrie 2014 până astăzi, utilizatorii au vizionat 60 de milioane de ore de conținut prin streaming. Mai mult, vitezele de upload și download au crescut, datorită inovației exclusive UltraSpeed. Viteza de download a crescut cu 110%, în timp ce viteza de upload a înregistrat un avans de 61%.

 “Supernet 4G este o combinație unică de algoritmi, tehnologii și frecvențe, ce poate fi folosită în diverse scopuri. Am început cu viteze ridicate pentru toți clienții noștri, am continuat cu o stabilitate superioară a conexiunii de Internet, pentru streaming și browsing optimizat. Acum, Supernet celebrează aceste realizări, aducându-i pe utilizatori, în același timp, pe internet.

Timp de două zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experiența Supernet 4G, fără costuri suplimentare și fără limite. Astfel, le mulțumim tuturor pentru că sunt alături de noi, prin cele două zile în care le vom oferi cea mai mare experiență de internet gratuit din România”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Acoperirea 4G a Vodafone România cuprinde acum 2.500 de localități și primele 100 de orașe din țară. Totodată, rețeaua 4G a Vodafone România acoperă toate cele 41 de reședințe de județ, în proporție de 100%. În plus, acoperirea 4G+ a Vodafone România dispune de o implementare unică de spectru, oferind cea mai bună combinație de viteze și acoperire indoor. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum în nouă orașe: București, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Galați și Ploiesti.

Totodată, Vodafone România, lider al serviciilor de roaming 4G, își extinde acoperirea la 64 de țări din întreaga lume, în care utilizatorii săi au acces la serviciile de roaming 4G, fără costuri suplimentare față de tarifele curente de roaming.

Sub sloganul “Romanii recomandă Supernet 4G”, campania de comunicare vorbește despre momente autentice din viețile românilor, momente în care contează să fii conectat cu cei apropiați. Noua platformă de comunicare va conține povești simple, dar surprinzătoare, ce vor transmite un mesaj clar: întotdeauna atunci când contează, românii se pot baza pe rețea pentru a rămâne conectați. Noua campanie de comunicare a Supernet 4G se desfășoară în mediul print, TV, online și outdoor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 488 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Telecom » Vodafone anunță cea mai mare experiență de internet gratuit din România

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.