Vodafone #DaruiesteBucurie de sărbători

Vodafone România își extinde portofoliul de abonamente pentru persoane fizice și include în planurile tarifare un trafic de date generos, de până la 12 GB, plus posibilitatea de a primi cadou, cu SUPER RED DUO, o tabletă și abonamentul de internet mobil valabil 24 de luni.

pozaÎn plus, abonații pot oferi experiența utilizării internetului nelimitat în Supernet 4G unui prieten din rețeaua Vodafone, abonat sau utilizator al Cartelei Vodafone.

Am început anul cu oferte care încurajau cât mai mulți români să trăiască din plin experiența utilizării unui smartphone 4G și a internetului pe telefonul mobil și să consume, fără griji, conținut video sau muzica pe Youtube sau HBO GO. Am continuat, în toamnă, cu cea mai mare experiență de internet gratuit din România. Iar acum împărtășim cu clienții noștri bucuria de a face un cadou valoros: oferim o tabletă cadou cu internet inclus, fără costuri suplimentare, pentru toți cei care activează unul dintre cele trei abonamente SUPER RED DUO.  Clientii noștri pot beneficia din plin de avantajele rețelei noastre Supernet 4G, recunoscută drept cea mai bună rețea 4G în Europa”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Ziua cu cele mai multe reduceri din an

O noutate o reprezintă ofertele promoționale SUPER RED DUO, ce permit abonaților noi sau celor care își reînnoiesc abonamentul să primească o tableta cadou, cu internet mobil inclus pe o perioadă de 24 de luni, fără costuri suplimentare, astfel:

Cei care optează pentru abonamentul SUPER RED DUO 19 (18.39 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Trend Lite 2 la 0 Euro și tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 1 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tabletă.

Cei care optează pentru abonamentul SUPER RED DUO 25 (24.19 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Core Prime la 0 Euro și tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 3 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tabletă.

Portofoliul de abonamente Vodafone cuprinde acum planuri tarifare personalizate conform nevoilor de comunicare diferite ale utilizatorilor: SMART, RED si SUPER RED. Planurile tarifare SUPER RED, o nouă categorie de abonamente premium cu smartphone-uri de top de la 0 euro, au incluse: convorbiri și mesaje text nelimitate, în orice rețea națională, trafic de date cuprins între 2,5 GB si 12 GB și un număr extins de beneficii în roaming, cu până la 400 minute și până la 1,5 GB în roaming, plus acces nelimitat la conținut media prin aplicații precum Zonga și HBO GO. Mai multe informații despre întreg portofoliul de abonamente Vodafone și oferta de telefoane, puteți găsi aici.

Vodafone România dispune de cel mai extins portofoliu de aplicații mobile din România, cu peste 40 de aplicații cumulând peste 4 milioane de descărcări. Mai multe informații despre aplicația MyVodafone găsiți aici.

Utilizatorii pot alege acum un telefon performant din gama extinsă cu noi terminale, precum Huawei Y5, Huawei Y6 și Samsung GALAXY J5, la prețuri începând cu 0 Euro sau din gama de telefoane de tip smartphone, sub brandul propriu – Vodafone.

De pe 18 noiembrie, portofoliul de abonamente de internet pentru tableta și laptop va fi îmbunătățit cu mai multe beneficii de trafic de date, național și în roaming. Mai multe informatii despre portofoliul de abonamente de internet mobil, puteti gasi aici.

Tot începând cu 18 noiembrie, prețul abonamentelor din portofoliul Vodafone, disponibile pentru clienții noi și pentru cei care își reînnoiesc abonamentul, este redus astfel încât să fie echivalent cu valoarea la o cotă TVA de 20%, așa cum va fi cazul începând cu 1 ianuarie 2016, conform legislației în vigoare. Abonamentul RED 16 va putea fi achiziționat, spre exemplu, încă de-acum, la valoarea de 15,48 Euro (TVA inclus), pe toată durata contractuală.

Noua promoție Vodafone este susținută de o campanie de comunicare, sub mesajul “Dăruiește Bucurie”. Campania dispune de medii variate de comunicare: print, TV, OOH, online, retail și PR, dar are și o componenta generată de utilizatori, sub hashtag-ul #DaruiesteBucurie, ce pornește de la ideea de a face cadouri care să aducă bucurie în viața celor care le primesc.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *