Vodafone Firsts: Un clujean a zburat pentru prima oară pe aripile unui avion

Prin programul Vodafone Firsts, Sveatoslav Vizitiu, un iubitor al sporturilor extreme din Cluj, și-a indeplinit de curând visul de a zbura pe aripile unui avion și a avut prima experiență de “wing-walking”, în Seattle, SUA.

poza 2

M-am uitat la un moment dat la un film vechi, în care o fată se plimba pe aripile avionului și mi-am zis că aș vrea să fac și eu așa ceva. Și iată cum visul meu a devenit realitate, cu ajutorul Vodafone am zburat pentru prima oară pe aripile unui avion, la o înălțime incredibilă – practic, înălțimea de la care se sare, de obicei, cu parașuta. Îmi amintesc că, în primele 10 secunde, m-am blocat: a fost foarte greu să fac un selfie, din cauza vantului, dar am reușit și m-am bucurat enorm că am putut să trimit poza imediat soției mele”, a declarat Sveatoslav Vizitiu, câștigător “Pitch your First”.

Sveatoslav Vizitiu, în vârstă de 29 de ani, este câștigătorul României la concursul internațional “Pitch your First”, organizat de Vodafone în 10 țări. El a zburat la o înălțime de peste 4500 m, cu o viteză de peste 270 km/h, direct pe aripile unui avion Boeing Stearman din 1943. Imagini din timpul zborului și declarațiile lui dupa această plimbare pot fi urmărite în filmul disponibil pe www.firsts.com.

Cu Vodafone Firsts, am cunoscut mulți oameni care au avut curajul de a face lucruri extraordinare pentru prima oară și care au folosit tehnologia mobilă pentru a împărtăși emoția momentului cu familia sau prietenii. Concursul “Pitch Your First” a fost o ocazie specială pentru români de a își transforma visele în experiențe minunate. Am avut sute de înscrieri în competiție, iar publicul a votat online și și-a susținut favoriții. Suntem încântați că Sveatoslav a reușit “să zboare” pe aripile unui avion și să împărtășească această performanță cu cei dragi lui”, a spus Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communication, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Concursul internațional “Pitch your First” a fost lansat de Vodafone Group în luna mai, 2014, în 10 țări, printre care și România. Inițiativa a fost menită să îi incurajeze pe oameni să facă lucruri extraordinare pentru prima oară, cu ajutorul tehnologiei mobile. Cele 10 țări în care Vodafone Group a desfășurat concursul au fost: Italia, Egipt, Ungaria, Marea Britanie, Spania, Africa de Sud, Qatar, Olanda, Germania și România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *