Vodafone lansează iaBilet, aplicație pentru achiziționarea de bilete la evenimente

Vodafone România lansează aplicația mobilă iaBilet powered by Vodafone, dedicată celor care doresc să meargă la evenimente, concerte sau spectacole de teatru. Aplicația le permite abonaților Vodafone din mai multe orașe din țară să își achiziționeze, simplu și rapid, bilete la evenimentele preferate, direct prin telefonul mobil, cu plata pe factura de servicii Vodafone.

iabilet-logo

Aplicatia iaBilet le permite utilizatorilor să își transmită automat biletul, în format electronic, prin email sau SMS, în momentul plății. Pentru acces la evenimentele selectate, utilizatorii trebuie doar să scaneze codul biletului electronic la punctul de acces, cu ajutorul unui dispozitiv de citire. Costul biletului, calculat în Euro la cursul oficial al zilei, este adaugat facturii. Aplicația iaBilet este disponibilă pe smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android și iOS, pentru abonații serviciilor Vodafone.

În prezent, clienții Vodafone beneficiază de sistemul de plată inteligentă, direct pe factură sau din creditul disponibil, în aplicațiile Seenow și Cinemagia, urmând ca, în scurt timp, serviciul să devină disponibil și pentru utilizatorii Zonga și Transport Urban.

Cu peste 40 de aplicații mobile și peste 3.700.000 de descărcări, Vodafone Romania dispune de cel mai extins și variat portofoliu de aplicații dezvoltate și susținute de un operator mobil din România. Cele mai populare aplicații din portofoliul Vodafone, ca număr total de utilizatori unici, sunt: Cinemagia, My Vodafone, Seenow, Zonga, Star Taxi, Salvamont, Auto.ro, Transport Urban, Vodafone Protect, Vodafone Cloud și Mobuy.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *