Vodafone obține certificatul pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă din România

Vodafone România a fost certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă, dupa măsurari efectuate în toate rețelele mobile din România.

certificat

În comparație cu alte rețele din România, măsuratorile arată că rețeaua Vodafone România a obținut certificatul “Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât și pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark România, desfășurat de auditorul independent P3 communications.

Strategia noastră este de a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de rețea din România și acest certificat furnizat de către un auditor independent ne confirmă eforturile continue și demonstrează avansul Vodafone la nivelul întregii piețe. Încă de la lansarea Supernet™ 4G, am observat că traficul de date crește constant, în timp ce expansiunea continuă a rețelei 4G a determinat o creștere substanțială atât a consumului de date 4G, cât și a numărului de utilizatori 4G”, a declarat  Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone

În urma dezvoltărilor continue ale Supernet™ 4G și a extinderii rețelei 4G, utilizatorii Vodafone România se bucură acum de cea mai bună experiență de voce și date, în rețelele 2G, 3G și 4G.

Campania de testare a rețelelor s-a desfășurat în Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara, precum și pe soselele dintre aceste orașe.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *