Vodafone lansează „pachetul de portare” EasyTech

Vodafone lansează astăzi „pachetul de portare” EasyTech care cuprinde o ofertă extinsă de produse și servicii cu reduceri substanțiale și posibilitatea de plată în rate.

vodafone

Astfel, utilizatorii care aleg să își porteze numărul în rețeaua mobilă a Vodafone România primesc nelimitat internet 5G, minute și SMS-uri în orice rețea națională la abonamentul RED15 redus la 6 euro/lună, împreună cu un smartphone sau gadget la alegere, la preț atractiv, ce poate fi plătit în rate flexibile, pe o perioadă de 36 de luni, fără dobândă. În plus, clienții beneficiază de trei luni asigurare gratuită pentru ecranul telefonului și reducere la achiziția dispozitivului, prin programul buyback. Oferta de servicii e completată de portofoliul EasyTech extins de smartphone-uri și gadget-uri pentru toată familia, pentru casă sau exterior.

Pachetul de portare EasyTech este unul dintre cele mai atractive disponibile astăzi pe piață și se adresează tuturor utilizatorilor care au nevoie de mai mult decât de soluții de comunicații. Cu Oferta de Paști, continuăm, astfel, promisiunea Vodafone EasyTech de a oferi tuturor românilor acces la tehnologie ușor de plătit și de folosit. Portarea la Vodafone este acum mai simplă ca oricând pentru cei care doresc să se înnoiască de Sărbători sau să cumpere cadouri pentru familiile lor. Clienții care aleg pachetul de portare EasyTech beneficiază de comunicare nelimitată plus smartphone-uri și gadgeturi în rate, la prețuri foarte avantajoase, având garanția calității rețelei Vodafone GigaNetwork 5G pe care se pot baza”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România.

Vodafone

Unică prin amploarea sa, ca cea mai mare companie de telecomunicații și tehnologie din Europa și Africa, Vodafone transformă modul în care trăim și lucrăm prin inovație, tehnologie, conexiuni, platforme, produse și servicii.

Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și colaborează cu rețele mobile în alte 47 de țări. La 31 decembrie 2022, aveam peste 330 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix și 21 de milioane de clienți ai serviciilor TV. Vodafone este lider mondial în domeniul IoT (Internet of Things), conectând peste 155 de milioane de dispozitive și platforme.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *