Vodafone România este cea mai rapidă rețea mobilă, potrivit testelor de viteză Ookla

Vodafone România are cea mai rapidă rețea de telefonie mobilă din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de telefonie mobilă din România în ultimele șase luni.

Vodafone RomâniaTestele au fost efectuate cu ajutorul aplicației Speedtest furnizate de Ookla, cea mai populară aplicație de testare a vitezei de internet din lume.

Rezultatele a peste 500.000 de teste din al doilea și al treilea trimestru al anului 2016, efectuate de utilizatorii de telefoane mobile din România compatibile cu tehnologia LTE arată că rețeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze de download și de upload, precum și cea mai mică latență în transmiterea datelor.

De la începutul anului 2016 și până în prezent, compania Ookla a colectat peste 1,14 milioane de teste efectuate de utilizatorii de telefonie mobilă din România folosind aplicația Speedtest pentru a-și verifica performanța conexiunii mobile. Datele colectate arată că, de la începutul anului și până în prezent, Vodafone România are cele mai bune rezultate, cu viteze de download cu cel puțin 15% mai mari decât ale oricărui alt furnizor de telecomunicații mobile de pe piață.

„Rezultatele testelor au confirmat încă o dată că Supernet 4G+ este cea mai bună rețea din România, oferindu-le utilizatorilor noștri posibilitatea de a beneficia de servicii care se bazează pe cele mai noi tehnologii„, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO al Vodafone România.

Jamie Steven, Vicepreședinte Executiv al Ookla, a apreciat rezultatele Vodafone România astfel: „Desemnarea premiului Speedtest are la bază viteza de acces la internet pe care utilizatorul real o experimentează în viața de zi cu zi. Folosind metodologia noastră riguroasă de măsurare și având o imagine cuprinzătoare asupra performanței conexiunilor de internet mobil din România, suntem în măsură să stabilim că Vodafone a oferit cea mai mare viteză de internet mobil clienților săi în al doilea și al treilea trimestru din anul 2016”.

Testul Speedtest oferit de Ookla este lider mondial în testarea performanței conexiunilor de internet și în diagnoza rețelei, la inițiativa utilizatorilor. Cu peste nouă milioane de teste efectuate în fiecare zi și peste nouă miliarde de teste înregistrate până în prezent, Speedtest oferă cea mai extinsă imagine asupra performanței și accesibilității rețelelor de internet la nivel mondial. Testele pot fi efectuate pe speedtest.net, iar aplicația Speedtest poate fi descărcată pentru iOS, Android, MacOS, Windows, Apple TV și Google Chrome.

Vodafone România a lansat Supernet 4G+ în septembrie 2016, care oferă utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior și securitate sporită, precum și cea mai extinsă acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Vodafone România este cea mai rapidă rețea mobilă, potrivit testelor de viteză Ookla

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.