Vodafone reduce tarifele de roaming, începând cu data de 1 iulie

  • de

Vodafone România a anunţat azi, printr-un comunicat al companiei, reducerea tarifelor standard de roaming, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene, începând cu data de 1 iulie.

downloadÎn această vară, clienţii Vodafone care vor fi în roaming în Europa vor beneficia de opţiunea „Roaming pe zi” care reduce tarifele zilnice la convorbiri cu 50%. Opţiunea permite utilizarea minutelor, a SMS-urilor şi a traficului de date incluse în abonament atunci când călătoresc în străinătate.

În lunile iulie şi august, abonaţii Vodafone, clienţi noi şi existenţi, atât persoane fizice, cât şi clienţi business, pot vorbi în roaming cu o taxă zilnică redusa de la 3,99 euro/zi la 1,99 euro/zi.

De asemenea, abonaţii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming în abonament beneficiază de costuri reduse pentru opţiunea „Roaming pe zi”, pot vorbi nelimitat şi folosi traficul de internet inclus ori de câte ori călătoresc în Europa, la o taxă zilnică redusa de la 3 euro la 1,5 euro (TVA inclusă).

Opţiunea „Roaming pe zi” este disponibilă pentru clienţii Vodafone România care călătoresc în 35 de ţări, astfel: ţări din Uniunea Europeană (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria), dar şi alte state, precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elveţia.

Din 1 iulie 2014, Vodafone România modifică şi tarifele standard de roaming în conformitate cu Regulamentul de Roaming International impus în UE. Astfel, prin serviciul de roaming Vodafone World, clienţii companiei vor beneficia de un mod de tarifare avantajos. Utilizatorii vor plăti 0,24 euro/minut (TVA inclusă) – pentru un apel efectuat, 0,06 euro/minut (TVA inclusă) – pentru un apel primit, 0,07 euro (TVA inclusă) – pentru trimiterea unui mesaj text. Totodadtă, traficul de date este redus la 0,25 euro/MB (TVA inclusă).

Vodafone România are 487 de parteneri de roaming în 194 de ţări de pe tot globul. Compania are, în prezent, 8 parteneri de roaming de date 4G în 7 tari: Anglia, Grecia, Italia, Noua Zeelandă, Olanda, Portugalia şi Spania.

Serviciile de roaming 4G sunt disponibile fără costuri suplimentare faţă de tarifele de roaming uzuale, pentru utilizatorii Vodafone care călătoresc în cele şapte tari.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *