Vodafone România crește aria de acoperire 4G la 15 țări

De astăzi, Vodafone, lider al segmentului de servicii de roaming 4G, oferă utilizatorilor săi acces la serviciile de roaming 4G în 15 ţări din lume, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming.

Vodafone-4GAstfel, Vodafone, primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, adaugă de acum în aria de acoperire şi Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elveţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Nouă Zeelandă, Olanda şi Taiwan. Serviciile de roaming 4G sunt disponibile, din noiembrie 2013, şi în Portugalia, Spania, Grecia şi Italia. Vodafone România va continuă să extindă, într-un ritm susţinut, lista ţărilor în care oferă servicii de roaming 4G.

“De acum, utilizatorii Vodafone România care călătoresc în 15 ţări din lume beneficiază, în străinătate, de servicii de roaming 4G fără costuri suplimentare, pentru a se putea bucură de conexiuni de mare viteză pentru streaming video, muzică, navigare online şi multe altele, oriunde s-ar află. Vodafone nu este doar lider la capitolul destinaţiilor de roaming 4G pentru români, ci oferă şi utilizatorilor care călătoresc în România acces la reţeaua să avansată 4G, certificată în repetate rânduri”, a declarat Giovanni Chiarelli, Chief Technology Officer, Vodafone România.

Utilizatorii Vodafone România se pot bucură de serviciile de roaming 4G când călătoresc în străinătate, în aceleaşi condiţii că şi în ţară.

Special pentru clienţii care utilizează serviciile de roaming în Europa, în această vara, Vodafone face opţiunea “Roaming pe zi” şi mai accesibilă şi reduce tarifele zilnice cu 50%. Astfel, opţiunea costă doar 1.5 Euro/zi pentru clienţii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse în abonament şi 1.99 Euro/zi pentru utilizatorii celorlalte abonamente. Opţiunea “Roaming pe zi” le permite abonaţilor Vodafone să acceseze minutele, SMS-urile şi traficul de date incluse în abonament şi atunci când călătoresc în străinătate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *