Vodafone România deschide un nou magazin in centrul istoric al Capitalei

Vodafone România deschide astăzi primul magazin din centrul istoric al Capitalei, pe strada Lipscani, una dintre cele mai populare artere din București. Noul magazin este aliniat conceptului global de design al Grupului Vodafone, iar angajații săi sunt pregătiți să le ofere utilizatorilor consultant specializată în domeniul smartphone-urilor.

lansarea noului magazin Vodafone LipscaniMagazinul din strada Lipscani, numărul 27, are o suprafață de 100 de metri pătrați utili și este dispus pe două niveluri. La parter se regăsesc patru puncte de vânzare, precum și cele mai noi smartphone-uri și tablete, iar la etaj utilizatorii beneficiază de o zonă specială de relaxare.

În plus, magazinul pune la dispoziția clienților Wi-Fi gratuit de mare viteză, pentru a putea testa cele mai noi și performante terminale, împreună cu serviciile și produsele Vodafone.

Cele mai așteptate terminale ale momentului, iPhone 6 și iPhone 6 Plus, sunt disponibile din 31 octombrie în noul magazin și în întreaga rețea Vodafone, alături de un pachet special creat, RED 49, ce include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internaționale și în roaming, precum și acces pe întreaga perioada contractuală la TV prin SeeNow powered by Vodafone și muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Noile terminale sunt puse în valoare de Supernet, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență superioară de utilizare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *