Vodafone România își extinde acoperirea serviciilor de roaming 4G la 33 țări

De astăzi, 4 decembrie, Vodafone Romania, lider al serviciilor de roaming 4G, își extinde acoperirea și ajunge la 33 de țări în care utilizatorii săi au acces la serviciile de roaming 4G, fără costuri suplimentare față de tarifele curente de roaming. 

vodafone

Astfel, Vodafone, primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, adaugă acum Australia, Africa de Sud, Brazilia, Croatia, Canada, Cehia, Irlanda, Israel, Japonia, Malaezia, Peru, Qatar, Rusia, Singapore, Slovenia, Sri Lanka, SUA și Thailanda în aria de acoperire.

“Perioada Sărbătorilor se apropie și Vodafone deja a făcut pași importanți pentru a se asigura că utilizatorii săi beneficiază, în străinatate, de servicii de roaming 4G fără costuri suplimentare. Astfel, clienții nostri se pot bucura de vacanțe și de călătoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteză pentru vizionarea de videoclipuri, streaming-ul de muzică, navigarea online, productivitatea online și multe altele, în 33 de țări din întreaga lume. Vom continua să extindem lista de țări în care serviciile de roaming 4G sunt disponibile, în timp ce vom oferi și utilizatorilor din străinătate care călătoresc în România acces la rețeaua avansată 4G a Vodafone România, certificată în multiple rânduri”, a spus Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

Vodafone România a adăugat și Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elveția, Franța, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelandă, Olanda și Taiwan în aria de acoperire a serviciilor de roaming 4G pe parcursul acestui an. Serviciile de roaming 4G sunt disponibile, din noiembrie 2013 și în Portugalia, Spania, Grecia și Italia.

Utilizatorii Vodafone România se pot bucura de serviciile de roaming 4G în strainatate în aceleasi condiții ca și în țară.

În România, Vodafone, cea mai performantă rețea de date, are acoperire 4G în unele dintre cele mai importante orașe, cum ar fi: București, Arad, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Timișoara, Baia Mare, Botoșani, Buzău, Brăila, Oradea, Pitesti, Ploiești, Sibiu și Tîrgu Mureș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *