Vodafone România își extinde serviciile de roaming 4G la 40 de țări

De astăzi, 27 ianuarie, Vodafone România, lider al serviciilor de roaming 4G, își extinde acoperirea la 40 de țări în care utilizatorii săi au acces la serviciile de roaming 4G, fără costuri suplimentare față de tarifele curente de roaming. 

Acoperire roaming 4G si 3G-page-001

Astfel, Vodafone, primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, adaugă acum Mexic, Hong Kong, Estonia, Filipine, Arabia Saudită, Luxemburg și Oman în aria de acoperire.

Continuăm să extindem acoperirea serviciilor noastre de roaming 4G, iar acum clienții noștri se pot bucura de vacanțe și de călătoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteză, fără costuri suplimentare față de tarifele normale de roaming, în 40 de țări din întreaga lume. De asemenea, oferim și utilizatorilor din străinătate care călătoresc în Romania acces la rețeaua avansată 4G a Vodafone România, certificată în multiple rânduri, precum și la beneficiile Supernet”, a spus Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

Lista completa a țărilor în care serviciile de roaming 4G sunt active este disponibilă pe site-ul Vodafone.

În România, Vodafone, cea mai performantă rețea de date, are acoperire 4G în unele dintre cele mai importante orașe, cum ar fi: București, Arad, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Timișoara, Baia Mare, Botoșani, Buzău, Brăila, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Tîrgu Mureș.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienți, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *