Vodafone România lansează o soluție de a trimite bani oriunde din lume, direct pe telefonul mobil

Vodafone România lansează o soluție nouă pentru utilizatorii M-Pesa care pot primi acum bani de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil, în contul lor M-Pesa.

vizual m-pesaNoua funcționalitate se adresează oricărei persoane care deține un card bancar și dorește să transfere bani unui utilizator M-Pesa din România.

Vodafone este primul operator telecom care a lansat, anul trecut, serviciul M-Pesa prin intermediul căruia clienții pot trimite și primi bani sau pot face plăți cu ajutorul telefonului mobil. Acum, lansăm o nouă funcționalitate pentru clienții noștri: toți cei care doresc să trimită bani în țară și au un cont bancar, pot face acest transfer online, către orice utilizator M-Pesa, de oriunde din lume. Facilităm, în felul acesta, tranzacții între două tipuri de utilizatori: cei care au acces la internet și utilizează servicii financiar-bancare și cei care nu au acces la internet, nu dețin un cont bancar, dar au un telefon mobil”,  a spus Valentin Stefan, Director, Business Development Vodafone România.

Totodată, Vodafone lansează și aplicația mobilă M-Pesa pentru telefoanele smartphone, prin care utilizatorii pot trimite și mai ușor bani către alti utilizatori M-Pesa, pot face diverse plăți, inclusiv plata facturilor de utilități, pot afla informații despre contul lor de M-Pesa și pot să reîncarce Cartela Vodafone. Aplicația este disponibilă, pentru moment, pe sistemele de operare Android.

În plus față de ghidul interactiv  *789#, aplicația mobilă M-Pesa oferă posibilitatea de selectare a destinatarilor din lista de contacte, stabilirea unor plăți recurente și a unor notificări periodice pentru plata acestora precum și identificarea celor mai apropiate locații M-Pesa. Aplicația mobilă și traficul mobil în aplicație sunt gratuite, cu excepția utilizării funcției de căutare a locațiilor M-Pesa pe harta disponibilă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *