Vodafone România lansează portofoliul Red Express

Vodafone România își lansează noul portofoliu de soluții de comunicare pentru companiile ce au sub 10 angajați, sub numele Red Express.

vodafone1Portofoliul simplificat de soluții de comunicare Red Express are prețuri ce pornesc de la 10 Euro, fara TVA, pentru abonamentul Red Express 10, ce include convorbiri naționale nelimitate, precum și 1,5 GB trafic de date.

Idei noi pentru casa ta: Săptămâna electrocasnicelor

Toate abonamentele din portofoliul Red Express includ soluția SecurityPro 2.0, ce oferă securitate și protecție antivirus și antimalware la nivel de rețea. Mai mult, începând cu abonamentul Red Express 35, companiile primesc în pachet și serviciul de asigurare a smartphone-ului.

Portofoliul Red Express oferă companiilor mici acces la terminale de top, la prețuri avantajoase. Printre smartphone-urile de ultima generatie disponibile la prețuri promoționale se numără și Samsung Galaxy A5, cu o capacitate de 16GB și compatibilitate 4G, ce poate fi achiziționat pentru 0 Euro, împreună cu abonamentul Red Express 20, în valoare de 20 Euro/lună, fără TVA.

Structura noilor abonamente este disponibilă mai jos:

 Red Express 10Red Express 13Red Express 20Red Express 35Red Express 60
Convorbiri si SMS-uriNelimitat, nationalNelimitat, nationalNelimitat, nationalNelimitat, nationalNelimitat, national
Convorbiri internationale200 minute500 minute700 minute1.500 minute
Beneficii in roaming400 unitati / 500 MB1.000 unitati / 1 GB1.500 unitati / 1,5 GB
Trafic de date1,5 GB2 GB4 GB8 GB10 GB

Noul portofoliu face parte din strategia Vodafone România de a fi un partener de încredere pentru companiile mici și mijlocii și completează beneficiile acordate utilizatorilor, ce include, printre altele, servicii de account management dedicate și acces la cea mai rapidă rețea 4G din Europa, potrivit cercetărilor OpenSignal.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *