Vodafone Romania lansează serviciul de recunoaștere automată a vorbirii

În premieră pe piaţă românească de telecomunicaţii, Vodafone introduce serviciul de recunoaştere automată a vorbirii (Automatic Speech Recognition), pentru abonaţii care apelează serviciul de Relaţii cu Clienţii la numărul *222.

download“Căutăm în mod continuu să inovăm şi să oferim abonaţilor noştri o experienţă superioară de utilizare a serviciilor Vodafone, iar acum, prin soluţia intuitivă de recunoaştere automată a vorbirii, serviciul de Relaţii cu Clienţii devine mai eficient şi mai uşor de utilizat. Prin această tehnologie inovatoare, utilizatorii noştri beneficiază de interacţiuni mai rapide şi de răspunsuri directe în cadrul serviciului de Relaţii cu Clienţii, prin intermediul vocii, fără nevoia de a naviga între diferite opţiuni”, a declarat Ana Alexe, Director, Customer Operations, Vodafone România

Cu noul serviciu de recunoaştere automată a vorbirii, abonaţii încep instantaneu convorbirea, iar timpul petrecut pentru a găsi răspunsul solicitărilor se reduce. Clienţii îşi pot exprimă solicitarea succinct, iar sistemul recunoaşte instant mesajul rostit de utilizator, analizează cererea şi oferă un răspuns sau direcţionează apelul către echipa potrivită pentru a oferi o rezolvare.

Astfel, noua soluţie le permite abonaţilor să îşi folosească propriile cuvinte pentru a descrie motivul apelului, elimina complexitatea navigării şi generează o rezolvare mai rapidă şi mai eficientă.

Vodafone inovează în permanentă în domeniul Relaţiilor cu Clienţii, iar recunoaşterea automată a vorbirii continuă strategia ce include şi o altă premieră pentru piaţă românească de telecomunicaţii – lansarea serviciilor de Chat Mobil, din luna februarie a acestui an.

În perioada următoare, Vodafone România va lucra la îmbunătăţirea ratei de recunoaştere şi, implicit, a numărului de clienţi care pot primi instant o rezoluţie. Serviciul va fi extins, gradual, atât din punct de vedere al functionalitatilor, cât şi al accesibilităţii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *