Vodafone România lansează tehnologia VoLTE

De astăzi, 5 noiembrie, Vodafone România lansează VoLTE, o inovație în domeniul apelurilor de voce, furnizată prin dezvoltări importante ale rețelei. De asemenea, Vodafone testează și Call+, un serviciu revoluționar, ce oferă mai multă interacțiune, productivitate și personalitate apelurilor de voce. Vodafone este primul operator din România și printre primii operatori din Europa care lansează tehnologia VoLTE și demonstrează capabilitățile Call+.

Ravinder Takkar

Promisiunea noastră ce pornește de la Supernet se extinde de acum cu un nou element, VoLTE, ce redefinește modul în care utilizatorii noștri experimentează apelurile. Dezvoltările noastre tehnologice ne permit să inovăm în continuare în domeniul serviciilor de voce și să evoluăm de la apelurile tradiționale la vocea HD și acum, prin intermediul VoLTE, la revoluționarul Call+. Noul serviciu le permite utilizatorilor să comute fără întreruperiă între apelurile de voce și video în cadrul aceleiași conversații și să partajeze fișiere multimedia, pentru o experiență mai interactivă, productivă și personală. Din nou, transformăm smartphone-urile utilizatorilor noștri în terminale și mai inteligente”, a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone România.

VoLTE folosește rețelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de rețelele tradiționale celulare, care au canale diferite pentru serviciile de voce și cele de date. Call+ este un serviciu Vodafone bazat pe tehnologia VoLTE, ce permite apelantului să adauge mai multă informație pe ecranul persoanei apelate, cum ar fi prioritatea apelului, subiectul discuției și o imagine. Când apelul este în curs, interlocutorii pot partaja conținut multimedia, ce va fi afișat pe ambele display-uri ale celor două terminale, precum și să treacă fără întreruperi din apel de voce în convorbire video și înapoi.

Terminalele compatibile Call+ din portofoliul Vodafone România sunt Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 și Huawei Ascent P7. Lista terminalelor compatibile evoluează în permanență.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *