Vodafone România oferă iPad Air 2 și iPad mini 3

Vodafone Romania anunță că va oferi iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date și iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date începând de astăzi, 4 noiembrie. Noile tablete iPad sunt disponibile la Vodafone România, împreună cu o serie de planuri tarifare avantajoase, care le vor permite utilizatorilor să aibă acces la viteză 4G.

Ipaduri

iPad Air 2, cea mai subțire tabletă din lume, cântărește mai puțin de 500 grame și vine cu o serie de dotări speciale, cum ar fi:

  • ecran Retină anti-reflective,
  • camerele iSight și FaceTime HD pentru fotografii și filme de cea mai bună calitate
  • a doua generație de procesor A8X de 64 biți
  • capabilitate Wi-Fi
  • compatibilitate 4G
  • senzorul revolutionar Touch ID care poate identifica amprenta digitală

Noua tabletă este subțire, implicit ușoară, iar experiența utilizării este una inedită, cu atât mai mult cu cât oferă acces la peste 675.000 de aplicații dezvoltate special pentru acest terminal revoluționar. Cele mai noi tablete de la Apple sunt disponibile în următoarele versiuni de culoare: auriu, argintiu și gri metalic.

Noile tablete sunt puse în valoare de Supernet, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență superioară de utilizare.

Noile iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date și iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date sunt disponibile în intreaga rețea de magazine Vodafone și online, pe www.vodafone.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *