Vodafone România și-a extins rețeaua 4G în 19 orașe mari ale țării

  • de

Vodafone şi-a extins acoperirea reţelei 4G în 9 noi oraşe, ajungând la un total de 19 oraşe. Acoperirea reţelei 4G va fi de 100% din populaţie, în toate cele 19 oraşe, până la sfârşitul lunii iulie. Numărul terminalelor 4G din reţeaua Vodafone a ajuns la 160,000.

Vodafone4GVodafone adaugă Baia Mare, Botoşani, Buzău, Brăila, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Tîrgu Mureş în aria de acoperire 4G, alături de oraşele deja existente: Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara şi Bucureşti. Vodafone oferă utilizatorilor viteze 4G de până la 150 Mbps, iar până la sfârşitul lunii iulie, toate cele 19 oraşe vor avea o acoperire de 100% din populaţie.

“Ne bucurăm să oferim, de acum, serviciile 4G Vodafone românilor din 19 oraşe, la viteze de până la 150 Mbps. Vom continua extinderea treptată a reţelei 4G, astfel încât, în următorii doi ani, să acoperim integral populaţia urbană a ţării. Numărul terminalelor 4G din reţeaua noastră a ajuns la 160,000 şi tot mai mulţi clienţi ai serviciilor de business adoptă soluţiile 4G pentru a beneficia de experienţa superioară şi eficienţa crescută aduse de tehnologia 4G”, a spus Giovanni Chiarelli, CTO, Vodafone România.

Pentru clienţii companiei, Vodafone România a implementat o serie de soluţii de ultimă generaţie, prin intermediul tehnologiei 4G, precum o soluţie VPN pentru monitorizarea sondelor petroliere, monitorizare video pentru unul dintre cele mai importante porturi din ţară, sau o soluţie completă de securitate, prin supraveghere video, cu stocare centralizată a datelor şi acces de pe smartphone-uri şi tablete.

Pentru clienţii persoane fizice, Vodafone România a inclus, recent, serviciile 4G în toată gama de abonamente RED, la preţuri ce pornesc de la 19 Euro/luna (TVA inclus). Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.vodafone.ro/abonamente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *