VTEX, premiat drept cel mai bun portal pentru dezvoltarea interfețelor la DevPortal Awards 2023

VTEX ( NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț la nivel global, a fost desemnată câștigătoare la categoria „Best Interface Developer Portal” în cadrul DevPortal Awards 2023. Acest premiu recunoaște angajamentul VTEX de a revoluționa experiența dezvoltatorilor prin abordarea pragmatică a versabilității și subliniază dedicarea VTEX în a consolida comunitatea globală de dezvoltatori.

vtex

Concurând împotriva unor giganți din industrie precum Mastercard, Verifone, Deutsche Börse Group și Natura & Co, VTEX a demonstrat capacitatea sa înaltă de expertiză în promovarea colaborativă și competitivă a schimburilor de valori între companii și comunitățile cu care  acestea interacționează.

Suntem încântați și onorați să fim recunoscuți de către DevPortal Awards pentru realizările noastre la categoria „Best Interface Developer Portal”. La VTEX, credem că o bună documentație tehnică trebuie să meargă dincolo de elementele de bază. Nu este vorba doar despre ceea ce este eficient pentru noi, ci despre a oferi un respect profund pentru comunitatea de developeri care ne înconjoară”, a declarat Bruno Amui, head of Documentatio în cadrul VTEX.

Hub pentru dezvoltatori

Portalul pentru dezvoltatori VTEX este un hub pentru dezvoltatorii front-end și back-end, oferind o serie cuprinzătoare de resurse pentru integrarea și crearea de soluții versatile pentru comerțul digital. Dispunând de o gamă bogată de peste 2.000 de ghiduri și de o referință API robustă de 753 de endpoint-uri, portalul consolidează o comunitate prosperă de peste 25.000 de developeri activi lunar din peste 40 de țări.

Juriul DevPortal Awards a oferit VTEX recunoaștere pentru designul său elegant, navigarea intuitivă și caracteristicile centrate pe utilizatori.

VTEX ne-a impresionat cu designul lor curat. Au împachetat o mulțime de informații fără a compromite spațiile libere. Site-ul oferă multe zone de explorat, dar nu se simte înghesuit sau claustrofob. VTEX ne-a încântat cu nota umană a design-ului„, au declarat reprezentanți ai juriului Premiilor DevPortal.

Integrarea mecanismelor în platformă

De asemenea, VTEX integrează perfect mecanismele de feedback, oferind utilizatorilor posibilitatea de a sugera modificări prin intermediul GitHub și a încuraja implicarea contributorilor prin prezentarea numelor și a pozelor de profil ale acestora pe fiecare pagină.

Portalul VTEX dedicat developerilor se mândrește cu pagini dinamice și mobile-friendly care acordă prioritate experienței utilizatorilor. Cu un conținut ușor de identificat și o arhitectură informațională bună, acesta simplifică navigarea, oferind puncte de intrare personalizate pentru dezvoltatori în funcție de expertiză și sarcini.

Suntem mândri să ne desfășurăm activitatea prioritizând utilizatorii noștri, asigurându-ne că totul funcționează în favoarea lor, să funcționeze pentru ei, astfel încât să poată construi experiențe comerciale premium cu platforma flexibilă și completă a VTEX„, a declarat Amui.

Acesta este cel de-al doilea premiu pe care compania îl primește în 2023, ceea ce întărește și mai mult angajamentul său față de excelență și inovare continuă. În timp ce compania continuă să deschidă drumul ca platformă de comerț pentru companii, premiul reafirmă dedicarea sa pentru promovarea unui ecosistem înfloritor pentru developerii din întreaga lume.

VTEX

VTEX (NYSE:VTEX) este platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia managerii de top si directorii de tehnologie își optimizează investițiile. Cu funcționalități complete și compozabile, platforma noastră ajută brandurile și retailerii să-și modernizeze soluțiile tehnologice și să-și reducă costurile de mentenanță prin migrarea rapidă de la sistemele vechi, conectându-și întregul lanț operațional și transformând inventarul și fulfillment-ul în avantaje competitive.

În calitate de lider în domeniul platformelor de comerț digital, platforma se bucură de încrederea a peste 2.600 de clienți B2C și B2B, printre care Carrefour, Colgate, Motorola, Sony, Stanley Black & Decker și Whirlpool, având peste 3.400 de magazine online active în 38 de țări (date pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 decembrie 2022).


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *