Zitec a fost inclusă de Google Cloud pe lista primilor 9 parteneri Recommendations AI din întreaga lume

Începând cu luna aprilie 2020, Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, a fost recunoscut oficial de către Google Cloud drept unul dintre primii parteneri de integrare Recommendations AI la nivel global care pot implementa soluția Google.

ZitecAstfel, afacerile care activează în comerțul online pot accesa Recommendations AI prin intermediul Zitec, cu o implementare rapidă în mai puțin de o lună, soluția urmărind obținerea de rezultate rapide de creștere a vânzărilor.

Recommendations AI este o soluție de Inteligență Artificială dezvoltată de Google, care permite companiilor dezvoltarea unui sistem avansat de recomandări pe baza unor modele de Machine Learning de ultimă generație. Soluția se adresează în principal companiilor care activează în industria de retail, oferind clienților acestora sugestii personalizate de produse, în funcție de preferințele individuale. Aceste recomandări relevante pentru fiecare client pot fi promovate în timp real prin toate canalele de comunicare ale magazinului online: web, mobile, e-mail și multe altele.

Recommendations AI,  în versiune beta

Anunțată public în 2019, Recommendations AI este disponibilă în prezent în versiune beta cu acces doar prin intermediul partenerilor listați de Google Cloud, care pot realiza implementarea pentru clienții lor. Soluția poate fi personalizată pe baza diverselor scenarii de recomandări sau obiective de business, nu este necesară experiența anterioară în utilizarea tehnologiei Machine Learning sau a altor sisteme de recomandări, iar planul de costuri este unul simplu – companiile plătesc numai pentru numărul de recomandări afișate.

“Suntem onorați să ne regăsim pe lista scurtă a partenerilor de încredere ai Google Cloud în ceea ce privește integrarea Recommendations AI, o soluție inovatoare și deosebit de eficientă în retailul modern. Cu toții ne dorim o experiență de cumpărături cât mai simplă și relevantă, iar prin acest sistem integrat de recomandări câștigă atât cumpărătorul, care identifică mai ușor produse pe placul său, cât și comerciantul căruia îi cresc semnificativ vânzările printr-o promovare personalizată în timp real, la prețuri optimizate.

Dezvoltăm de 17 ani soluții pentru clienți importanți din întreaga lume, iar asta ne-a permis să avem în permanență acces la cele mai noi tehnologii și să acumulăm o expertiză relevantă în implementarea acestora, un avantaj competitiv rar pe piața locală, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Potrivit Google, primele rezultate de la retaileri din întreaga lume care au integrat Recommendations AI indică îmbunătățiri semnificative, mulți dintre aceștia obținând o creștere de până la 90% a ratei de click (CTR – click-through rate).

Testimonial Vivre

“Vivre este o companie care s-a născut din pasiunea pentru tehnologie și care a crescut an de an urmărind inovația la fiecare pas. Am găsit în Zitec un partener cu experiență și același entuziasm pentru această cultură a inovației. Cu Recommendations AI avem libertatea să experimentăm cu scenarii de recomandări care vin în ajutorul clienților noștri, cărora le oferim o sursă de inspirație pentru a alege din cele peste 150.000 de produse disponibile zilnic pe vivre.ro.

Am înregistrat o creștere de 15% a tranzacțiilor obținute din recomandări de produse, urmând să extindem atât scopul, cât și numărul experimentelora declarat Mihai Iova, Head of Product Vivre, cel mai mare magazin online de mobilier, textile și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, unul dintre clienții pentru care Zitec a implementat Recommendations AI.

Zitec are o experiență de 17 ani în dezvoltarea de soluții software și servicii de digital marketing pentru clienți  din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 400 proiecte în 15 țări de pe trei continente. Compania are o expertiză recunoscută în utilizarea soluțiilor cloud încă din anul 2007, fiind în prezent partener certificat al Google Cloud, Microsoft Azure și Amazon Web Services, dar și experiență extinsă în dezvoltarea de proiecte de e-commerce, fiind singura companie românească Partener Magento și unic furnizor în România al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX.

Zitec

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și Google Cloud Partner, precum și singura companie românească Partener Magento și unic furnizor în România al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Zitec a fost inclusă de Google Cloud pe lista primilor 9 parteneri Recommendations AI din întreaga lume
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.