Electro – Sinteza 15 – 20 septembrie

Retail

Retailerul electroIT DOMO lanseazăo nouă campanie de reduceri Pink Days. Pink Days, campanie proprie DOMO, se desfășoară în perioada 18-22 septembrie și aduce reduceri de peste 50% la peste 1.000 de produse din 10 categorii: electrocasnice mari, electrocasnice mici, incorporabile, televizoare, audio, foto-video, IT, tablete, telefoaneși accesorii.

E-commerce

Alibaba realizează mai multe tranzacții decât Amazon și eBay la un loc. Alibaba se listează la bursa din New York cu o ofertă ce evaluează Alibaba la 167,6 miliarde de dolari.

Multimedia

Apple intenționează să organizeze un eveniment media pe 21 octombrie, în cadrul căruia să prezinte noul iPad Air 2 şi a treia generaţie de iPad Mini.

NX1 with 50-150MM-2Foto

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat NX1, o nouă cameră foto revoluționară, care îmbină design-ul modern cu inovația și tehnologia de top Samsung în a crea o cameră foto mirrorless extrem de rapidă, o alternativă reală la camerele DSLR pentru utilizarea în regim profesional.

Telecom

Primul pachet de servicii Telekom Romania după lansare costă 119 lei și include Mobile Unlimited și acces la Telekom TV sub formă de servicii web și mobile, Internel L și Voce M.

Orange aduce o ofertă specială cu beneficii 4G pentru clienții existenți și lansează internet 4G+. Pe lângă acoperirea de la metrou, reţeaua Orange 4G se extinde în peste 200 de noi localități.

Orange nu mai are nevoie să facă noi achiziţii, în Belgia şi România. “Lucrăm pentru a ajunge la acorduri cu jucătorii locali pentru a aborda necesitatea ofertelor de telefonie fixă şi mobilă”, a afirmat directorul general al Orange SA, Stephane Richard.

Electrocasnice

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, raportează afaceri în creștere pentru anul fiscal 2013/2014. Miele a realizat investiții de 188 de milioane de euro și a ajuns la un număr de 17.660 de angajați.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 483 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Electro – Sinteza 15 – 20 septembrie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.