Electro-Sinteza 30 iunie – 4 iulie

Allview Viva i10G (2)Multimedia

Samsung Electronics Co., Ltd. anunță lansarea Galaxy S5 mini, versiunea compactă a celui mai nou vârf de gamă Samsung.

Telecom

Vodafone România a anunţat reducerea tarifelor standard de roaming, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene, începând cu data de 1 iulie.

Ca urmare a parteneriatului cu Deutsche Telekom, COSMOTE România oferă clienților săi trafic de date netarifat, în cadrul aplicației joyn powered by COSMOTE.

Romtelecom și COSMOTE transferă către Ericsson serviciile de suport integrat în zona de Operare și Întreținere Rețea

E-commerce

eMAG a ȋnregistrat, pe parcursul celor 3 zile comenzi din campania „Revoluția Prețurilor” (25 – 27 iunie), vânzări în valoare totală de 30 de milioane de lei.

Electrocasnice

Network One Distribution (NOD), cea mai mare companie de pe piața de distribuție IT&C din România, extinde perioada de garanție pentru toate aparatele frigorifice marca HEINNER.

Studii

Biletele de avion, produsele electro-IT, fashion şi jocurile online au fost cele mai cumpărate produse şi servicii din comerţul electronic românesc din 2014, achitate online cu cardul via desktop, tablete sau de pe terminale mobile smart, conform informaţiilor Netopia mobilPay.

Majoritatea elevilor de liceu din principalele orașe din vestul țării își doresc ca în viitor să aibă profesii care implică un grad mare de independență sau să-și dezvolte o afacere pe cont propriu, arată o cercetare realizată de Samsung Electronics România împreună cu D&D Research în cadrul caravanei educaționale Samsung Trends of Tomorrow.

Servicii

Aproximativ 57% dintre computerele utilizate în companiile mici și medii din România sunt expuse unor riscuri majore de securitate, fiind echipate cu Windows XP chiar și după întreruperea de către Microsoft a asistenţei tehnice pentru acest sistem de operare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *