Electro – Sinteza săptămânii 1 – 5 septembrie

Retail

Retailerul electroIT DOMO deschide pe data de 4 septembrie un nou magazin în București, în urma unei investiții de 800.000 EUR. Magazinul, situat în cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre, este cel de-al zecelea magazin DOMO din București și al 91-lea din țară.

Multimedia

Grupul american Apple Inc se pregăteşte să lanseze anul viitor o versiune a tabletei sale iPad cu o diagonală de 12,9 inch, a cărei producţie ar urma să înceapă în primul trimestru al anului următor.

Samsung Electronics Co., Ltd., a anunțat extinderea gamei de top Galaxy Note cu noul Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge.

HTC, lider mondial în inovație și design, a anunțat la IFA, Berlin, noul HTC Desire 820, succesorul popularului model HTC Desire 816.

IFA Berlin, Germania, 2014

Walkman WS610În cadrul expoziţiei anuale IFA organizată la Berlin, în Germania, începând de vineri, 5 septembrie, Sony a lansat o gamă nouă de produse.

Noutăți LG la IFA 2014 Berlin (1): LG G3 Stylus, LG G Watch R și noua gamă de frigidere LG.

Microsoft Corp. a anunțat în cadrul IFA 2014 lansarea smartphone-urilor Lumia 830, Lumia 735 şi Lumia 730 Dual SIM, bazate pe cel mai nou sistem de operare Windows Phone 8.1.

Lansări produse Samsung la IFA 2014.

Tehnologie

Samsung Electronics România a lansat aplicația Live SMART 365, o colecție de sfaturi prin care consumatorii pot obține mai mult timp liber, mai multă eficiență, mai mult confort sau pot fi mai aproape de cei dragi prin intermediul tehnologiei.

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat o nouă generație de dispozitive mobile, Samsung Gear VR Innovator Edition, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se transpune într-o realitate virtuală cinematografică.

Telecom

În premieră pe piaţă românească de telecomunicaţii, Vodafone introduce serviciul de recunoaştere automată a vorbirii (Automatic Speech Recognition), pentru abonaţii care apelează serviciul de Relaţii cu Clienţii la numărul *222.

Vodafone, lider al segmentului de servicii de roaming 4G, oferă utilizatorilor săi acces la serviciile de roaming 4G în 15 ţări din lume, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming.

Electrocasnice

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piaţa din România aspiratorul robot cu vacuum Scout RX1. Acesta este primul dispozitiv-robot de curăţare din portofoliul Miele.

Incepand cu luna septembrie, Electrolux a introdus noile etichete energetice pe toate modelele sale de aspiratoare. Aceasta eticheta este identica in toate statele Uniunii Europene si promoveaza standardul european in ceea ce priveste consumul de energie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *