Electro – Sinteza săptămânii 13 – 17 octombrie

Multimedia

Apple a lansat ieri, 16 octombrie, noile tablete iPad Air 2 și iPad Mini 3. În România, iPad Air 2 s,i iPad Mini 3 vor fi lansate în cursul lunii octombrie și la doi dintre operatorii de telefonie mobilă, Orange și Vodafone.

Samsung Gear S-Blue Black-2Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a celor mai noi dispozitive din gamele Galaxy Note și Gear: Galaxy Note 4 și Gear S. Cele două produse vor fi disponibile în rețelele partenerilor Samsung.

LG Electronics (LG) anunță disponibilitatea pe piața din România a noului LG F60 cu conexiune 4G LTE.

HTC, lider global în inovație și design, a anunțat lansarea Nexus 9, prima tabletă din lume cu sistem de operare Android Lollipop.

Retail

DOMO Retail sărbătorește 20 de ani de la înființarea companiei, în 1994 şi lansează o campanie de oferte aniversare: în perioada 16 – 22 octombrie.

DOMO Retail participă la unul dintre cele mai importante târguri de carieră dedicate profesioniștilor și studenților aflați în căutarea unui job – Angajatori de Top, în perioada 17-18 octombrie la Sala Palatului.

Mobile Distribution, cel mai important distribuitor de servicii prepaid şi încărcare electronică prin puncte de retail, îşi extinde portofoliul prin semnarea unui parteneriat cu RCS & RDS.

E-commerce

Oktal.ro, primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice, a înregistrat afaceri de 3 milioane de euro în primele nouă luni ale acestui an, cu 30% mai mult comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Foto

Canon aduce un nou produs in linia sa de obiective cine-servo, prin modelul CN20x50 – obiectiv ultra-telefoto zoom de înaltă performanță pentru producții TV sportive, despre natură

Studii

Conform rezultatelor unei cercetări realizate de Kaspersky Lab împreună cu B2B International, 13% dintre utilizatorii europeni au pierdut bani sau informații în urma activităților online ale copiilor lor.

Servicii

În premieră în România, site-ul de comerț electronic Okazii.ro şi compania MasterCard își unesc forțele pentru a promova siguranța plăților electronice.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Electro – Sinteza săptămânii 13 – 17 octombrie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.