Electro-Sinteza săptămânii 14 – 18 iulie

Multimedia

Grupul taiwanez Hon Hai Precision, cel mai mare producător pe bază de contract de echipamente electronice, va începe luna aceasta producţia de masă a celei mai noi versiuni a smartphone-ului iPhone (iPhone 6).

HTC, lider global în inovație și design, anunță lansarea de noi funcții inteligente pentru Dot View, husa foarte populară și apreciată lansată de HTC odată cu vârful de gamă HTC One (M8).

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 in Romania, a lansat tableta VIVA i7 cu procesor performant Intel Atom si display excelent de 7” care utilizeaza tehnologia IPS.

Telecom

Friends 03În prima jumătate a anului 2014 utilizatorii români au portat 202.778 de numere de telefon, depășind astfel pragul de 1.400.000 de numere portate, conform datelor ANCOM (Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii).

Tehnologie

Samsung Electronics Co. Ltd. a lansat Samsung GALAXY Apps, un app store care oferă sute de aplicații disponibile exclusiv pentru utilizatorii dispozitivelor Samsung Galaxy.

Electronice

Kingston Digital Europe Co LLP, lider mondial independent în produse de memorie, lansează pe piața din România două soluții de stocare rapidă pentru tablete și smartphone-uri cu Android.

Studii

Un studiu realizat de Samsung arată că tehnologia a apropiat membrii familiilor, nu i-a îndepărtat.

Aproximativ 22 de milioane de femei din toată Europa își folosesc frigiderul pentru păstrarea obiectelor vestimentare și a produselor cosmetice, potrivit unui studiu realizat de echipa care a creat frigiderul Samsung Food Showcase.

Servicii

Grupul informatic american Microsoft a anunţat că va elimina 18.000 de locuri de muncă, sau 14% din efectivele sale mondiale, aceasta fiind cea mai mare restructurare de personal realizată vreodată în istoria companiei.

Veniturile grupului american Google au crescut cu 22%, la 16 miliarde de dolari, în trimestrul doi din 2014, datorită majorării cererii pentru mesaje publicitare online pe pieţele internaţionale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *