Electro-Sinteza Săptămânii 2 – 6 iunie

IMG-4302Multimedia

Noul HTC One (M8) a ajuns în teste şi la revista ElectroRetail.ro, pentru o săptămână. Iată câteva concluzii.

Samsung Electronics Co., Ltd., prezintă noul Samsung Z, primul smartphone disponibil pe piața de telefoane mobile dezvoltat cu ajutorul platformei Tizen.

Numărul utilizatorilor de smartphone la nivel mondial a crescut până la 1,3 miliarde, în ultimii patru ani, de la 6% din totalul populației, în 2009, la peste 22%, în 2013, relevă datele unui studiu Business Insider.

Telecom

Numărul conexiunilor GSM îl va depăși în 2015 pe cel al oamenilor, arată un studiu realizat de compania suedeză Ericsson.

Din această vară, clienţii Orange care se află la mare pot folosi internet la viteze 4G. Reţeaua 4G a fost extinsă în toate staţiunile, din Năvodari până în Vama Veche, cu o acoperire de 100% din populaţie.

Începând din iunie, clienții voce ai Romtelecom ce utilizează o cartelă preplătită COSMOTE o pot reîncărca prin linia lor de telefonie fixă, fără niciun cost suplimentar, prin apelarea gratuită a numărului 1334.

Am lansat Magazinul Online www.retail-fmcg.ro/magazin-online

Tehnologie

QuickMobile a expus în luna mai dispozitivul inovator Google Glass în 10 dintre cele 14 showroom-uri ale companiei din București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Baia Mare, oferin dispozitivul spre testare clienţilor.

Pentru a se conforma unei decizii a justiției europene de la jumătatea lunii mai, Google a lansat săptămâna trecută un formular online accesibil europenilor prin care le permite să solicite ștergerea rezultatelor lor de căutare.

Samsung Electronics România a început lecțiile interactive pentru copii în cadrul Muzeului Antipa.

Mii de utilizatori au căzut în capcana unor escrocherii care le promit mai mulți followeri pe Twitter în schimbul credențialelor de autentificare în rețea, după ce un grup de infractori a exploatat platforma de autentificare a rețelei, TweetDeck și secțiunea Trends.

Electrocasnice

Samsung Electronics România a lansat pe piața locală mașina de spălat Crystal Blue, care le oferă utilizatorilor o soluție inteligentă în activitățile casnice datorită controlului prin intermediul smartphone-ului și a altor funcții performante.

IT & C

TP-LINK, producător de echipamente de netwoking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, lansează o gamă nouă de dispozitive wireless pentru birouri mici și spații de locuit.

Servicii

PayPoint plc, principalul operator de plăţi în numerar şi online din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, raportează pentru România rezultate pozitive pentru anul financiar 2013-2014.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *