Electro – Sinteza săptămânii 20 – 24 octombrie

E-commerce

Camerele foto Panasonic LUMIX LX100 și LUMIX GM5 au fost aduse la F64, în premieră și vor fi disponibile în oferta celui mai mare magazin foto-video din România și Sud-Estul Europei.

F64 anunță campania Black Friday Pro, aflată la cea de-a doua ediţiededicată fotografilor care doresc să treacă la următorul nivel al domeniului sau şi să își completeze gama de echipamente foto-video profesionale.

Telecom

Telekom Romania Mobile Communications anunță că vor aduce iPhone 6 și iPhone 6 Plus, începând cu 31 octombrie, în rețeaua magazinelor Telekom. iPhone 6 va fi disponibil începând cu prețul de 1.199 RON, iar iPhone 6 Plus începând cu prețul de 1.499 RON.

Orange a lansat aplicația My Network pentru Android prin intermediul căreia se poate naviga la cea mai bună viteză de internet disponibilă accesând rețeaua mobilă Orange la tehnologii 4G+, 4G, 3G+ sau 3G.

Grupul Orange a anunţat rezultatele financiare pentru al treilea trimestru din 2014, valabile la 30 septembrie. Serviciile digitale – motor al performanței Orange România.

Telekom Romania anunţă lansarea primului smartphone sub brandul T: Speedsurfer, compatibil 4G.

Multimedia

Galaxy Note 4-7În perioada iulie – septembrie 2014, Apple a vândut 39,3 milioane de unități iPhone, în timp ce analiştii se aşteptau la 38 de milioane.

La mai puţin de un an de când a preluat operaţiunile de producţie de telefoane mobile şi servicii ale Nokia Oyj, pentru 5,4 miliarde de euro, Microsoft va abandona numele brandului Nokia de pe noile smartphone-uri. Noile telefoane se vor numi Microsoft Lumia.

După ce săptămâna trecută Samsung a anunțat disponibilitatea pe plan local a celor mai noi dispozitive din gamele Galaxy Note și Gear: Galaxy Note 4 și Gear S, anunță acum și cele două variante de echipare tehnică.

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că soluțiile sale au fost aprobate de guvernul SUA drept primele dispozitive mobile dedicate utilizatorilor validate NIAP și pot fi folosite pentru toate informațiile confidențiale.

Tehnologie

România ocupă locul trei în ediția 2014 a clasamentului regional Deloitte CE Technology Fast 50, cu șase firme în competiția celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza creșterii veniturilor obținute pe o perioadă de cinci ani.

Foto

Canon își extinde gama de Camere Cinema EOS cu modelul EOS C100 Mark II, cea mai nouă cameră video profesională cu senzor Super35mm, pentru un singur operator.

Electrocasnice

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, l-a numit pe Hasan Ali Yardimci în funcția de Director General, începând cu octombrie 2014.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *