Electro – Sinteza săptămânii 21 – 25 aprilie

Curved UHD 4Samsung Electronics România anunță lansarea pe piața locală a primei game de televizoare curbate Ultra High Definition (UHD). Samsung UHD Curved va fi prezent pe piață în variantele de 55 și 65 inci, urmând ca în a doua parte a anului să fie lansat și modelul de 78 de inci.

Veniturile reţelei de socializare Facebook Inc au crescut cu 72% în primul trimestru din 2014, la 2,5 miliarde de dolari, depăşind estimările analiştilor de 2,36 miliarde de dolari, pe fondul majorării semnificative a publicităţii pe platformele mobile.

CEO Philips România: “Jumătate din totalul veniturilor obţinute de compania Philips până în 2015 vor proveni din produsele “verzi”, prietenoase cu mediul, iar investiţiile în domeniul inovaţiei green se vor dubla.″

WhatsApp, aplicaţia de mesagerie prin internet pentru telefoanele inteligente, care a fost recent achiziţionată de Facebook, a anunţat miercuri că a ajuns la 500 de milioane de utilizatori activi, care distribuie zilnic peste 700 de milioane de fotografii şi 100 de milioane de înregistrări video.

Samsung Electronics Co., Ltd câștigă două premii TIPA 2014 (Technical Image Press Association) pentru categoriile “Best CSC Advanced” și “Best Easy Compact Camera”.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *