Electro-Sinteza săptămânii 24 – 28 februarie

Laptop-AsusE-commerce

În sprijinul stimulării comerțului electronic pe piața autohtonă, ContentSpeed și Mediapost Hit Mail au semnat un parteneriat pentru implementarea serviciului drop shipping în cadrul platformei www.edistribution.ro.

Românii au cheltuit, în medie, 90,12 euro la fiecare 3 minute pe cumpărături online, conform unui studiu efectuat de către Agentia de eCommerce ContentSpeed.

Unul din patru clienți (26%) ai Oktal.ro, primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice, este femeie, arată cele mai noi statistici ale companiei.

Tehnologie

Bitdefender anunță lansarea noului Bitdefender Mobile Security, soluția de securitate pentru Android.

Ce tehnologii de comunicare vor fi utilizate în viitorul apropiat – analiza strategică “The Future of Enterprise Communications from a Customer Perspective”.

Producători

Konica Minolta a anunțat lansarea și susținerea fundației PROKOM, ca parte a angajamentului său de sprijin pentru industria tiparului digital.

Telecom

Orange adaugă un nou beneficiu în portofoliul serviciilor Orange Care și oferă trafic de internet gratuit clienților pentru actualizarea software-ului de pe orice smartphone.

Servicii

Magister Software lansează o noua versiune a platformei software pentru retail SmartCash.

Bitdefender lansează o nouă ediție a Small Office Security, o soluție puternică și simplu de utilizat, pentru PC și Mac, care îmbunătățește securitatea și ușurează managementul acesteia pentru afacerile mici și mijlocii.

În cadrul Mobile World Congress, MasterCard a anunțat plăţile p.rin MasterPass in-App, ce permit consumatorilor să realizeze cumpărături dintr-o aplicaţie mobilă.

Broadband mobil cu ajutorul corpurilor inteligente de iluminat stradal prin parteneriatul Ericsson – Royal Philips, lider la nivel global în materie de sisteme de iluminat.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Electro-Sinteza săptămânii 24 – 28 februarie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.