Electro-sinteza săptămânii 24 – 28 martie

Showroom Media Galaxy Craiova 2Retail

Retailerul electroIT Media Galaxy, parte din grupul ALTEX România, a inaugurat showroom-ul din Craiova, cel de-al 16-lea magazin al reţelei din România. Showroom-ul, situat în mallul Electroputere Parc din Craiova, se întinde pe o suprafaţă de 2.500 mp unde sunt expuse peste 10.000 de produse.

Multimedia

Samsung Electronics lansează în România ultima generație a GALAXY S, noul GALAXY S5, alături de dispozitivele purtabile Gear 2 și Gear Fit. Produsele vor fi disponibile pe piața locală în cursul lunii aprilie.

E-commerce

Platforma de marketing prin afiliere 2Parale lansează Realtime2P, prima aplicatie mobila de marketing afiliat din Romania, ce permite accesul instant, de oriunde, la informatii in timp real despre vanzarile din 2Parale

evoMAG asigură livrarea gratuită pentru toate comenzile, în perioada 24 – 30 martie.

Telecom

Orange lansează tehnologia Passpoint, în premieră pe piața din România prin care clienții se pot conecta la hot spot-urile Orange fără nume de utilizator și parolă, ci doar cu ajutorul cartelei SIM.

Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, Orange oferă tuturor clienților săi PrePay minute bonus pe mobil către țara preferată din Uniunea Europeană.

Tehnologie

Compania britanică King Digital Entertainment, creatoarea jocului video de succes „Candy Crush Saga„, este evaluată la 7,09 miliarde de dolari (4,2 miliarde de lire sterline), după ce a fost listată la bursă.

IT&C

Platforma InterLink a ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, cu operațiuni în nouă țări din regiune și recent intrată pe piața din România, administrează peste 36.000 de produse prin platforma InterLink în România.

Konica Minolta a anunțat extinderea portofoliului de produse și servicii din domeniul tiparului în cadrul Ipex 2014, una dintre cele mai mari expoziții de tipar digital din lume.

Studii

Numărul consumatorilor de Internet din România a ajuns, în 2013, la aproape 6,5 milioane, arată rezultatele unui studiu de specialitate, realizat de către Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) cu ocazia Zilei Cercetării Media.

Mari amatori de tehnologie și foarte deschiși când vine vorba de a încerca gadget-uri noi, românii își schimbă telefonul sau tableta o dată la aproximativ doi ani, conform unui studiu Oktal.ro.

 

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *