Electro-Sinteza săptămânii 26 – 30 mai

Telecom

Romtelecom şi COSMOTE România se pregătesc pentru lansarea serviciilor ca parte din familia Deutsche Telekom, folosind identitatea „Telekom”.

ANCOM a constatat că numai 40% din cei aproximativ 1.000 de furnizori de servicii de acces la internet activi pe piaţa românească de comunicaţii deţin o pagină proprie de internet pe care au afişate informaţii de interes public privind serviciile oferite.

COSMOTE România anunță că toți clienții care aleg ca destinație de călătorie o țară membră a Uniunii Europene vor beneficia de tarife de roaming mai reduse, începând cu 1 iulie 2014.

Galaxy K zoom-3 colorsMultimedia

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea în România a noului smartphone cu cameră foto avansată, Samsung Galaxy K zoom, care dispune atât de funcțiile performante ale unui aparat de fotografiat, cât și de aplicațiile celui mai nou model Samsung Galaxy de pe piață.

LG Electronics (LG) a prezentat în această săptămână, la nivel global, noul smartphone LG G3, succesorul lui LG G 2.

Varianta dual SIM a telefonului HTC Desire 310 este disponibilă exclusiv la COSMOTE, începând cu luna mai.

E-commerce

Aproape 15.000 români au expediat produse prin intermediul serviciului de livrare gratuită oferit de cel mai mare site de anunțuri din România, www.tocmai.ro, de la lansarea serviciului – la jumătatea lunii aprilie 2014 – și până în prezent. Valoarea produselor expediate depășește 1.000.000 de euro.

Electro

BenQ, companie inovatoare în zona de lifestyle digital, a încheiat primul trimestru al acestui an în poziția de lider al pieței locale de proiectoare, cu o cotă de piață de 41,5%,

Mașina de spălat Samsung Crystal Blue WW9000 a fost premiată cu Grand Prix de I’Innovation în cadrul Foire de Paris în Franța, o expoziție de accesorii fashion de ultimă generație.

Servicii

Kaspersky Lab a analizat tiparul de căutare a tinerilor utilizatori de internet, determinând care sunt categoriile de site-uri dăunătoare pe care copiii tind să le acceseze cel mai mult.

In timp ce Brazilia face pregatirile finale pentru gazduirea Campionatului Mondial de Fotbal, care va incepe pe 12 iunie 2014, infractorii cibernetici pregatesc campanii de fraudare care vizeaza pasionatii de fotbal.

Sute de sisteme au fost infectate cu cel mai recent troian de mesagerie instantă care folosește ingineria socială politicoasă și versete biblice în procesul de decriptare a datelor, anunță Bitdefender.

Studii

Initiative Media, parte a grupului Interpublic MediaBrands, anunță lansarea Media Fact Book 2014, a 18a ediție a singurei analize care oferă o radiografie obiectivă a pieței de media din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *