Electro-Sinteza săptămânii 28 aprilie – 2 mai

Galaxy K zoom-Shimmery White-02eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, estimează o creștere de peste 40% a vânzărilor realizate în anul 2014 și țintește o cifră de vânzări de peste 260 de milioane de euro.

RCS & RDS a lansat Digi Mobil Optim Nelimitat, abonamentul de telefonie mobilă cu minute nelimitate către orice reţea naţională de telefonie fixă şi mobilă şi către reţele internaţionale, la doar 5 euro/lună.

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co, cel mai mare producător mondial de smartphone-uri, a raportat cea de-a doua scădere consecutivă a profitului trimestrial. Samsung Electronics Co, Ltd, a lansat noul smartphone cu cameră foto avansată, Samsung Galaxy K zoom, care îmbină tehnologia avansată a unui aparat de fotografiat digital cu experiența de top Samsung Galaxy.

LG Electronics Inc. (LG) a anunțat o creștere a profitului net de 319% în primul trimestru al anului 2014, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Veniturile Orange România au crescut, în primul trimestru din 2014, cu 4,9% până la valoarea de 230 de milioane de euro, în timp ce numărul abonaţilor a ajuns la aproape 10,4 milioane, mai mulţi cu 1,76% faţă de intervalul similar din anul anterior.

Producătorul japonez de echipamente electronice Panasonic a anunţat că a revenit pe profit pentru prima dată în ultimii trei ani, graţie măsurilor de restructurare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *