Electro-Sinteza săptămânii 28 iulie – 1 august

După numai un an de la lansarea lui Galaxy S4, noul smartphone Samsung Galaxy S5 – lansat pe piaţa din România în luna aprilie 2014 – aduce un upgrade important modelului anterior – Galaxy S4. Review Samsung Galaxy S5.

Electronice

Sony MDR-ZX750BNSony propune câteva gadgeturi portabile pentru concertele de vară: încărcătorul de smartphone portabil CP-F5, camera foto RX100 III, căștile Sony, sistemele audio portabile SRS-X3 și SRS X5 şi camera video Full HD Action Cam AS100V.

Telecom

Grupul Orange a anunţat rezultatele financiare pentru primul semestru al anului 2014, valabile la 30 iunie.

Multimedia

HTC, lider global în inovație mobilă și design, anunță rezultatele financiare bune pentru al doilea trimestru fiscal din anul 2014, încheiat în luna iunie.

Electrocasnice

Miele România, reprezentanța locală a companiei Miele, a realizat 35% din cifra de afaceri, în prima jumătate a anului, din vânzarea de mașini de spălat rufe și uscătoare de rufe.

Gama de frigidere Hotpoint, marcă a Indesit Company, propune câteva tehnologii inovatoare, ce păstrează mai mult timp prospețimea alimentelor: Air Tech Evolution, Hygene Advance și Active Oxygen.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *