Electro-Sinteza săptămânii 31 martie – 4 aprilie

Man shopping online with credit card --- Image by © Kate Kunz/CorbisE-commerce

evoMAG dă startul reducerilor prilejuite de Sărbătorile de Paști și pune la dispoziția clienților sute de produse ale căror prețuri sunt reduse chiar și cu până la 50%. Black Easter se va desfășura în perioada 2 – 22 aprilie.

Clienții din Europa și din întreaga lume își doresc o experienţă de cumpărare „omnichannel” (utilizarea dispozitivelor mobile, rețelelor sociale și presupune utilizarea serviciilor integrate destinate cumpărăturilor în magazine tradiționale și online), potrivit studiului comScore.

MasterCard a realizat un material video cu recomandări pe care le pune la dispoziţia posesorilor de carduri, pentru cumpărături online sigure.

Producători

Furnizorii grupului american Apple Inc vor începe în luna mai producția de serie a display-urilor pentru noua generație de telefoane iPhone (iPhone 6), care ar urma să fie lansat pe piață în toamnă.

IBM a anunţat planurile unei investiţii a 100 de milioane de dolari ce vizeaza extinderea la nivel global a capabilitatilor serviciilor de consultanţă.

Telecom

Tarifele maxime pe care operatorii telecom din România le pot fixa între ei pentru stabilirea prețului final al apelurilor la puncte fixe, dar și mobile, scad începând cu 1 aprilie 2014, la 0,14 eurocenți/minut, respectiv la 0,96 eurocenți/minut.

Începând din 2 aprilie 2014, în magazinul online Orange se dă start campaniei ”Tu alegi ce-ți aduce Iepurașul”, în cadrul căreia clienții vor avea posibilitatea de a decide, prin vot, care va fi produsul ce va beneficia de ofertă specială, în ziua următoare.

Aproximativ 25% din smartphone-urile protejate de Orange Antivirus, produs echipat cu tehnologie Bitdefender, au fost ținta reclamelor agresive sau a unor tentative de infectare cu viruși.

Până la 30 aprilie, clienții Orange care folosesc serviciul MoneyGram, de transfer de bani, în magazinele Orange primesc 50 de minute internaționale pe numărul lor de telefon Orange, valabile 30 de zile de la data alocării, în UE.

Tehnologie

Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm recomandă câteva aplicații mobile pentru a-ți păcăli prietenii, cu ocazia zilei de 1 aprilie.

Studii

2014 este anul în care mai mulți români accesează internetul de pe mobil decât de pe un computer. 61,8% dintre români accesează internetul de pe mobil, în timp ce doar 47,5% îl accesează de pe un computer, potrivit unui infographic realizat de compania de marketing Breeze Mobile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *