Electro – Sinteza săptămânii 6 – 10 octombrie

Krüger&Matz, brand-ul polonez de IT&C, intră pe piața din România cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, cu aceeași calitate și funcționalitate ca a unor branduri renumite, dar cu un preț mult mai mic.

Casti K&M model 665-zestApple rămâne cea mai valoroasă marcă din lume cu o valoare de 113,165 miliarde de euro (în creștere cu 3% comparativ cu anul trecut) potrivit ediției din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100., iar Samsung Electronics a urcat pe locul șapte în acelaşi top.

Rețeaua de socializare Facebook nu are planuri imediate pentru a face bani de pe urma aplicației de mesagerie pentru smartphone-uri WhatsApp, a declarat joi fondatorul și directorul general de la Facebook, Mark Zuckerberg.

Foto

Organizatorii Sony World Photography Awards, una dintre cele mai prestigioase competiții de fotografie, alături de Sony România, pornesc în căutarea celui mai bun fotograf din România.

Telecom

ANCOM: la începutul anului 2014, în România existau peste 4 milioane de abonaţi la telefonie fixă, aproape 23 de milioane de cartele SIM de telefonie mobilă active, 46% din gospodării având o conexiune la internet fix de bandă largă, iar peste 85% dintre acestea având abonament la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale.

ANCOM: utilizatorul mediu de telefonie mobilă şi internet pe mobil configurat pe Veritel.ro consumă lunar 100MB trafic de internet, trimite 60 de SMS-uri naţionale (din care 57 în reţea proprie şi 3 în afara reţelei) şi vorbeşte în medie 202 minute în reţea (din care 201 către mobil şi 1 către fix) şi 30 de minute în afara reţelei (din care 23 către mobil şi 7 către fix).

Începând din 6 octombrie, clienții cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani au la dispoziție configuratorul Orange Young, o ofertă disponibilă exclusiv online, prin care își pot crea sau modifica propriul abonament.

Candidații interesați de posturile disponibile din cadrul companiei Orange România au acum la îndemână o platformă nouă ce poate fi accesată la orange.ro/jobs/.

ANCOM a lansat o consultare publică cu privire la modalităţile de utilizare a resurselor de numerotaţie în viitor, în funcție de evoluțiile tehnologiilor din domeniu.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *