Electro-Sinteza săptămânii 7-11 aprilie

Retail

Lifestyle-02Samsung Electronics România a inaugurat cel mai nou brand shop Samsung, situat în AFI Palace Ploiești, pe o suprafață de 120 mp.

Smartphone-ul Samsung GALAXY S5 a ajuns în magazinele din România începând de vineri, 11 aprilie. Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe piața locală în rețelele partenere a Samsung GALAXY NotePro (12.2 inci), prima tabletă cu un display de 12.2-inci WQXGA Widescreen (16:10).

E-commerce

Piaţa locală de retail online IT&C a urcat în primele trei luni ale anului cu aproximativ 10%. Astfel, în primele trei luni din 2014, valoarea acestei pieţe a ajuns la aproximativ 90 – 100 de milioane de euro.

MarketOnline.ro, magazinul online de laptopuri, telefoane mobile, electronice și electrocasnice, dă startul campaniei promoționale de Paște, cu reduceri între 10% și 60%

Primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice, Oktal.ro, mizează pe vânzări mai mari cu 20% în perioada Paștelui.

Producători

HTC România a lansat oficial ieri, 10 aprilie 2014, noul HTC One (M8), smartphone-ul cu Android al producătorului taiwanez, la preţul de aproape 700 de euro, fără abonament.

Paginile de Facebook Samsung Mobile România și Samsung Mobilers România se unesc, atingând împreună peste 700.000 de fani. Astfel, noua pagină Samsung Mobile România devine cea mai mare comunitate de fani IT&C din România

AT&T, Cisco, GE, IBM şi Intel au anunţat formarea Industrial Internet Consortium (IIC), un grup open membership concentrat pe eliminarea barierelor tehnologice.

În această primăvară, Bosch Electrocasnice lansează una dintre cele mai de succes campanii ale sale, oferind 5 ani garanţie, fără costuri suplimentare, pentru întreaga gamă de maşini de spălat rufe, precum și pentru întreaga gamă de aparate frigorifice Bosch.

Tehnologie

Samsung a fost ales cel mai iubit brand de tehnologie de către consumatorii români, potrivit rezultatelor studiului „Top 30 cele mai iubite mărci tech” realizat de revista BIZ și compania de cercetare Unlock Market Research.

Telecom

Orange România lansează reţeaua 4G în peste 1.000 de localităţi din ţară şi se adresează clienţilor din zonele acoperite 4G cu o ofertă dedicată pentru serviciile de internet.

Servicii

MasterCard anunţă că în anul 2013 şi-a extins sistemul de plăţi contactless în Europa, prin creşterea numărului de ţări în care cardurile contactless sunt acceptate. Tehnologia contactless este acum disponibilă în 63 de ţări din toată lumea.

ABC Data România, subsidiara locală a celui mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, a deschis un punct de distribuție la Oradea, la doar două luni de la intrarea directă pe piața autohtonă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *