Electro-Sinteza săptămânii 7 – 11 iulie

Electrocasnice

Grupul american Whirlpool, cel mai mare producător mondial de electrocasnice, a anunţat vineri că va prelua 66,8% din drepturile de vot la producătorul italian de electrocasnice Indesit Company SpA pentru 758 milioane de euro (1,03 miliarde de dolari) pentru a-şi creşte prezenţa în Europa.

LG G3 4Telecom

Orange anunţat oferta de vară, care aduce internetul la viteze 4G în toate abonamentele, fără taxe suplimentare, şi reduceri speciale la telefoanele 4G.

COSMOTE România a încheiat un parteneriat cu Wallet Buzz și anunță lansarea Wallet Buzz powered by COSMOTE, o aplicație mobilă de marketing care aduce ofertele comercianților direct pe smartphone.

COSMOTE România lansează COSMOTE Business Complet, un pachet de comunicare destinat companiilor, disponibil pentru contractele semnate pe 24 de luni.

Romtelecom, alături de Catalyst Solutions, Catalyst Recruitment Solutions şi AIESEC Bucureşti, lansează STEP, un proiect prin care din această vară, 200 de studenţi vor putea începe stagii de practică în cadrul companiei, în diferite departamente.

E-commerce

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, lansează, în luna iulie, un nou proiect de investiții numit „Centrul de Dezvoltare Software eMAG IT Research”, care va contribui, în perioada 2014 – 2021, cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regională.

Multimedia

Samsung România a lansat oficial pe piaţa din România noua tabletă Samsung Galaxy Tab S, tableta cu ecran Super AMOLED, ce va fi disponibilă începând cu finalul săptămânii viitoare. Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu jumătatea lunii iulie 2014.

Samsung Electronics România anunță lansarea pe piața locală a unei serii noi de produse audio premium, Samsung Level.

Samsung Electronics se aşteaptă la o scădere de 25% a profitului operaţional în perioada aprilie-iunie 2014, al treilea trimestru consecutiv de declin, din cauza încetinirii pieţei smartphone-urilor şi a aprecierii monedei din Coreea de Sud.

LG Electronics (LG) a anunțat lansarea la nivel global a LG G Pad 10.1, cea mai mare tabletă din seria G Pad şi care incorporeaza o serie de caracteristici preluate de la LG G3.

Noul smartphone LG G3 va fi disponibil pe piața din România începând cu vineri, 11 iulie, în magazinele operatorilor și de retail din București și online, iar în magazinele operatorilor și de retail din țară, din 15 iulie.

LG Electronics a anunțat că LG G Watch – unul dintre primele produse ce pot fi purtate, pe care rulează Android Wear – este acum disponibil pe Google Play Store, precum și la comercianți importanți din întreaga lume.

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România, a lansat smartphone-ul Dual SIM P7 Seon.

Electronice

Sony oferă, în premieră, imagini 4K înregistrate de la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2014 în magazinele Sony Center, Altex, Media Galaxy și Domo din București și din țară.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *