Electro – Sinteza săptămânii 9 – 13 iunie

Galaxy Tab S 8.4-inch-3E-commerce

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, anunță modificarea de acționariat prin decizia lui Radu Apostolescu de a-și vinde participația de 8,4%. Acțiunile deținute de acesta vor fi preluate în perioada următoare de către Iulian Stanciu și de grupul Naspers.

Multimedia

Samsung Electronics lansează Galaxy Tab S, cea mai subțire și ușoară tabletă de la Samsung. Acestă tabletă Super AMOLED combină tehnologia avansată de afișare a imaginii cu o gamă completă de conținut premium.

După ce a anunţat, în luna mai, lansarea tabletelor G Pad 7.0, G Pad 8.0 și G Pad 10.1, L, LG lansează tabletele din gama G Pad în mai multe culori, disponibile cu funcțiile LG G3.

Tehnologie

COSMOTE România prezintă versiunea în română a aplicației Onefootball, Onefootball powered by COSMOTE, o aplicație completă ce îi ține pe fani la curent cu noutățile despre Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia.

Servicii

Începând cu data de 13 iunie, actele legislative ale Directivei Uniunii Europene privind drepturile consumatorilor se aplică și în România. Printre avantajele aplicării noii directive se numără eliminarea tarifelor și costurilor ascunse la servicii de Internet.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *