Românii petrec 5-6 ore zilnic în fața televizorului și sunt primii în Europa la consum de programe TV

Românul cere, în medie 56 de canale, primeşte cam 70 de la operator, dar urmăreşte doar 10, constant. Cu 5-6 ore petrecute zilnic în faţă televizorului, românii sunt primii din Europa la capitolul consum de programe TV.

1Aceste date au fost creionate în cadrul evenimentului Bucharest Business Briefing, desfăşurat în această săptămână, eveniment la care operatori, furnizori de conţinut şi companii de telecomunicaţii au dezbătut provocările distribuitorilor de conţinut în România şi în Europa, în general.

Bucureştiul a fost gazda unei noi ediţii a Bucharest Business Briefing.

Berk Uziyel, director executiv al SPI International, companie care aduce programele FilmBox în România, crede în diversitate şi constanţă: “Sunt convins că dacă un consumator primeşte ceea ce-şi doreşte, dacă eşti mereu cu un pas înaintea lui în a-i oferi conţinut de calitate, cât mai diversificat şi pe toate platformele, el va aprecia şi te va răsplăti prin fidelitate.

Mărţişoare magice de la Flanco

Noi, prin permanentă inovaţie şi diversificare, reuşim să creştem în mod constant şi să transformăm conţinutul nostru în unul atractiv pentru consumator. Cel mai bun exemplu este canalul 4k, tot mai căutat de posesorii de dispozitive care deţin această tehnologie. Astăzi, SPI Internaţional deţine una dintre cele mai diversificate, flexibile şi atrăgătoare platforme de conţinut, fie că vorbim de televiziune prin cablu, sau de dispozitive mobile şi internet”.

Cuvântul cheie al evenimentului a fost “diversificare”, despre care Berk Uziyel, director executiv SPI Internaţional, crede că trebuie să vină că un proces natural, după ce asculţi ce doreşte piaţă, nu cu orice preţ.

“Noi avem peste 1.000 de titluri în librăria Filmbox, deci diversitatea e garantată. Trebuie să lucrăm mai îndeaproape cu operatorii şi distribuitorii pentru că acest conţinut să ajungă la cât mai mulţi consumatori, în beneficiul tuturor”, a mai spus Uziyel.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *