Sinteza săptămânii 10 – 14 februarie

EOS1200DRetail

Începând de săptămâna trecută, Orange shop din cartierul Militari, situat pe bulevardul Iuliu Maniu,îşi aşteaptă clienţii cu o nouă înfăţişare, într-un nou concept.

Producători

Canon a lansat în România numai puţin de 9 (nouă) echipamente foto printre care o cameră digitală DSLR, camere digitale compacte și accesorii, reunite în cea mai captivantă colecție de noi beneficii Canon.

Konica Minolta, Inc (Konica Minolta) a primit distincția RobecoSAM Silver Class, o recunoaștere acordată la nivel mondial pentru durabilitate corporativă.

IT&C

Symantec anunță cea mai nouă versiune a produsului NetBackup, respectiv versiunea NetBackup 7.6, care aduce noi functionalități pentru protecția la scară largă a mediilor vituale ce au la bază tehnologia VMware.

Telecom

Începând din luna februarie 2014, Ştefan Slavnicu preia funcţia de Chief Technology Officer în cadrul Orange România.

Tehnologie

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, cea mai veche agenție de presă românească și totodată prima agenție autonomă din România, şi-a lansat aplicaţia mobilă.

Câteva aplicații mobile care pot face viaţa în doi mai frumoasă, fie că sunt utilizate pentru a comunica cu persoana iubită sau pentru a consolida relaţia cu aceasta.

Eveniment

S-a dat start la înscrierile pentru ediţia a doua a Innovation Labs, un program de pre-accelerare ce se adresează studenţilor şi tinerilor profesionişti care îşi doresc să pună bazele propriilor startup-uri în tehnologie.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *