Sinteza săptămânii 3 – 7 februarie

Prima săptămână de ştiri, prima sinteză a săptămânii din revista ElectroRetail.ro.

ecomTeamEvenimente

Specialisti de top la nivel local si international din domeniul comertului electronic si marketingului digital, vor participa pe 2-3 aprilie, la Brasov, la ecomTEAM, cel mai mare eveniment regional de profil, la care revista retail-FMCG.ro este partener media.

E-commerce

evoMAG țintește o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro în 2014, în creștere cu cel puțin 30% față de vânzările înregistrate în 2013 (evoMAG.ro a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 15,5 milioane de euro).

RETAIL

Media Galaxy a lansat oficial în România consola PlayStation 4.

Tehnologie

Marius Ursache, un antreprenor român, a lansat startup-ul Eterni.me, o platformă digitală revoluționară, bazată pe inteligență artificială.

Consiliul Concurenţei recomandă Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) revizuirea legislaţiei în domeniu, astfel încât principiul “must-carry” să fie aplicat pe baze de neutralitate tehnologică.

SENIORHYPER a dezvoltat împreună cu Airwaves și Intersport proiectul Snowblast, o platformă ce transpune schiatul în lumea digitală.

Servicii

80% dintre consumatorii britanici vor putea beneficia de tehnologia de plăți mobile, prin parteneriatul lui MasterCard cu Weve, un joint-venture al celor mai mari trei operatori de telefonie mobilă din Marea Britanie.

Studii

Initiative Media realizează o prognoză pentru anul 2014, pe baza informațiilor din cel mai recent studiu referitor la piața globală de media realizat de MAGNA GLOBAL.

Piaţa jucăriilor din România va creşte în 2014 cu aproximativ 20% şi ar putea atinge o valoare de 120 de milioane de euro.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *