Penetrarea smartphone-urilor în țările dezvoltate va trece de 90% până în 2023

Până la finalul anului 2023, penetrarea smartphone-urilor în rândul adulților, în țările dezvoltate, va trece de 90%, creșterea fiind de peste 5% față de 2018, conform unui raport al companiei Deloitte Global.

comerțul online telefonie smartphoneVânzările de smartphone vor fi de 1.85 miliarde de dolari pe an până în 2023, fiind o creștere de 19% față de 2018 și echivalentul a peste 5 milioane de unități pe zi.

Principalul forță de creștere pentru ratele de adopție în fiecare piață vor fi preluate de grupurile de persoane mai în vârstă. De asemenea, proprietarii de telefoane mobile vor interacționa cu acestea în medie de 65 de ori pe zi în 2023, o creștere de 20% față de 2018.

Acest lucru va avea efect asupra unei game largi de aplicații foflosită de proprietarul de telefon mobil obișnuit, cum ar fi aplicații pentru companii sau opțiuni de plată în magazin, și o folosire mai intensă a aplicațiilor foto.

Electronic Days – reduceri de până la 40% la produse electronice

Se aşteaptă o creștere a folosirii zilnice a Smartphone-urilor, de la 93% în 2018 la 96% în 2023. Această folosire frecventă este posibil să fie mult mai mare decât pentru orice alt device digital. Se presupune că aproape 180 de milioane de unități vor fi vândute în retail pentru 1.000 de dolari/ bucată sau chiar mai mult. Smartphone-urile vor genera un venit de 200 de miliarde de dolari, care va fi mult mai mare decât întreaga piață de tablete.

Smartphone-ul din 2023 va trebui să ofere o gamă superioară de aplicații pentru consumatori și pentru companii datorită tehnologiei îmbunătățite. De asemenea, tun smartphone mediu din 2023 va avea o capacitate de stocare de 128 GB sau chiar mai mult, față de 32 GB în 2018. O mare parte din acest spațiu va fi ocupat de fotografii și clipuri video, dar și de aplicații.

În plus, utilizarea smartphone-ului din ce în ce mai des va fi observată și în business. În ultimii 10 ani acestea au redefinit cum trăiesc și interacționează oamenii. În următorii 5 ani, companiile vor folosi din ce în ce mai mult smartphone-ul pentru a realiza anumite task-uri atât în operațiunile din retail, cât și în alte sectoare precum: sănătate, restaurante, vânzări etc.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Penetrarea smartphone-urilor în țările dezvoltate va trece de 90% până în 2023
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.